Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha és karikagyűrű a szebb?
Mindkt ruha az, amit itt gyakorin már legalább 3szor legyaláztunk, legalábbis az elsőt tuti...
Gyűrű..
Nekem a 2. Túl díszített
Az elsőhöz hasonló a mienk, csak szebben kidolgozott, nem ennyire íves felületekkel, így képen ez sem tetszik, de az a szebb..
Ha csak a 2 ruha közül lehet választani, akkor az elsőt mondanám. De igazán egyik sem nyerte el a tetszésemet.
A gyűrűk egyáltalán nem tetszenek, nem szeretem ha a fehér és sárga aranyat ötvözik. Szerintem nem mutat együtt jól.
13-as
Off:
Én meg pont azt kedvelem...:)
Ez volt a fő szempont a valasztásnál... Több ékszerem is hasonlo megoldással van, inmádom...:)
11-es
gyűrűből mindenképpen az első, a második elég gagyi, csicsás.
Ruhából egyik sem az én stílusom, ezeket a Barbie-s, hercegnős ruhákat sosem bírtam. A 2. talán vmivel szebb, az első szegény lányt nagyon összenyomja, és egyszerűen túl sok, csicsás, a második letisztultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!