Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a ruháról?
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként 80B-s mellem van és 53 kiló vagyok 165 centihez, szóval nem túl vékony, de nem is túl vastag!:) Köszi a véleményeket és a tanácsokra figyelni fogok!
nem kötözködésböl irom, de a 165 cm 53 kg az vékony :P bárcsak én lennék annyi :D
2014. jan. 12. 13:46
Ne haragudj, de 80D-vel szerintem felejtsd el ezt a ruhát, és ezzel a magassággal. A hátad is szélesebb egy kicsit, mint kellene, a melled pedig jóval nagyobb az ideálisnál.
2014. jan. 12. 13:56
Jajj, ne haragudj, most látom, hogy B. Akkor lehet, hogy lehet róla szó... de egy 10 centis magassarkú minimum kelleni fog.
2014. jan. 12. 13:57
szerintem gyönyörű ez a ruha. nekem is ez a kedvenc fazonom. a mellrészével nincs gond, a szív formájú mellrész szokta kinyomni a nagy melleket, ez meg nem egészen olyan. kisebb mellekre csak egy jó kis szivacsos melltartó kell, ennyi.
más dolog, amire figyelj, hogy bármelyik pánt nélküli ruha akármennyire is passzol, és erősen van megkötve a fűzője, az bizony le fog csúszni... ez az a dolog, amit a próba során nem fogsz tapasztalni, csak az esküvőd napján. ez a pánt nélkülik átka, hogy húzogatni fogod felfelé egész nap. tulajdonképpen ez a nagy ruha súlya miatt van, meg ahogy mozogsz benne. érdemes olyat is nézned, ami hasonló fazon, de van egy nagyon pici ujja, vagy féloldalas pántja, vagy akármi, ami a válladon tartja. sokkal kényelmesebb lesz és ez sokat számít majd azon a hosszú nagy napon :) Sok boldogságot!
2014. jan. 12. 14:00
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Egyébként ebben a ruhában az tetszik, hogy felül csipke, alul tüll, nem ragaszkodom ehhez kifejezetten a ruhához. Ha találnék olyat, ami ehhez hasonló, de van csipke pántja, akkor az lenne a tökély:)
Szia. Próbáltam ugyanilyen ruhát. A babán jól nézett ki, magamon nem tetszett, pedig kb. olyan vékony vagyok, mint a lány a képen. Viszont van egy ismerősöm (szintén vékony), neki ilyen volt a menyasszonyi ruhája és rajta nagyon jól állt.
2014. jan. 13. 15:11
Bocsi, előző vagyok. Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy mindenképpen érdemes többet próbálni,olyat is ami esetleg nem tetszik. Képen vagy babán minden másképp néz ki, mint amikor magadon látod. Ja és még egy jó tanács: készíttess fotót a próbán (barátnőddel, vagy aki elkísér), mert így látod igazán, hogy áll rajtad :)
2014. jan. 13. 15:15
Kapcsolódó kérdések: