Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik menyasszonyi ruha szebb? Melyiket válasszam?
5 ruha között hezitálok, mind nagyon tetszik, de nem tudok választani. Szerintetek melyik a legszebb, nektek melyik tetszik a legjobban?(akár kis véleményt is irhattok az összesről)
1. [link]
2. [link] (ezt pánt nélkül képzeljétek el)
3. [link]
4. [link]
5. [link] (ez egy Vera Wang ruha, ugyanilyen lenne)
Előre is köszi :)
Ezt úgy bírom, annyira jellemző! :D Itt egy egyszerű kérdés, hogy melyik ruha szerintünk a szebb. Erre már egy oldalon keresztül az a téma, hogy a kérdező hogy veszi, hogy jut hozzá miért úgy veszi, ki fizeti. :D
Gondolom, mindenki jobbat alszik ma este, ha kiderül, hogy valakinek, akihez közünk nincs, akit nem is ismerünk, vajon az apja fizeti-e a menyasszonyi ruháját? :D
Az 1., 2., 3. mind gyönyörű, az utolsó kettő nem tetszik.
Szerintem az első a legszebb.
Az utolsó nagyon szép!!!!
Az 1. szerintem senkin sem áll jól, tök mindegy milyen a lába, az egész furcsa. a 2. is szép. Az 5. a legszebb!
Nekem mindegy,honnan írsz,mennyi pénzed van rá neked vagy az édesapádnak....hála az égnek nem vagyok írigy természet..
de nekem ezek közül egyik sem tetszik igazán...ha nagyon kellene választani sz első lenne...az olyan "bevállalós"
Vera Wang-nak vannak szebb modelljei és még sok-sok gyönyörűség...ezek meg....na nem sértésnek szánom..de olyan snassz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!