Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik menyasszonyi ruha szebb? Melyiket válasszam?
5 ruha között hezitálok, mind nagyon tetszik, de nem tudok választani. Szerintetek melyik a legszebb, nektek melyik tetszik a legjobban?(akár kis véleményt is irhattok az összesről)
1. [link]
2. [link] (ezt pánt nélkül képzeljétek el)
3. [link]
4. [link]
5. [link] (ez egy Vera Wang ruha, ugyanilyen lenne)
Előre is köszi :)
Nekem a 3. tetszik.
De egyet jegyezz meg, attól, hogy szép az alakod még nem áll jól rajtad minden ruha!
Az első valahogy fura. Mintha mindent bele akartak volna zsúfolni: legyen hosszú, hercegnős, de szexi, sokat mutató is. Csak valahogy nem lett jó ez a keverék.
A második úgy szép, ahogy van, a maga egyszerűségében különleges, de így vállpánttal, pánt nélkül az ilyen felsőrész nem mutat jól.
A harmadikkal nincs semmi baj, de valahogy a felső része nekem nem annyira tetszik. Egyszerű, szép, de valahogy nem az a ruha, amire rácsodálkozok, hogy hű, ez igen!
A negyedik egyáltalán nem tetszik, a dekoltázs fura, meg az egész olyan semmilyen nekem.
Az ötös meg nekem így túlzás, bár nem tudom, hogy mutat rajtad felvéve, akár még jó is lehet.
Én a másodikat választanám ezek közül.
1. nekem nagyon tetszik, de engem is lebeszéltek ilyenről mint menyasszonyi ruháról. A rövidsége miatt. De mivel nagyon tetszik a fazon, hasonló lesz a menyecske ruhám (csak hátul nem ilyen hosszú).
2. Valahogy túl egyszerű, nem tetszik.
3. Kicsit egyszerű, de nagyon szép, egy szép övvel fel lehetne dobni, de a felső része túlontúl semmilyen.
4. Nagyon szép, ha Neked jól áll, akkor szuper.
5. Gyönyörű, bár egy kicsit nekem túl hatalmas, királylányos ez a szoknya.
Összességében a 3. vagy 5.-t választanám.
Bár próbáltam egy csomó tüllszoknyásat, és tudom, hogy ez most menő, de nekem nem elég elegáns az esküvőmre, nekem a tüll miatt kicsit kis királylányos, hercegnős, gyerekes és túl túl túlzás picit, de ez csak az én véleményem :) félnék, hogy kiszakad a tüll, valljuk be, van rá esély, hogy sérül, ez ilyen ez az anyag.
De ha a 3-as, akkor mindenképp kell rá vmi öv, ami feldobja.
Sok boldogságot! :)
"Arban egyikkel sincs gond. Az elsot es a negyediket mar probaltam, a masodikat es a harmadikat egyeni tervezom csinalja, meg nincsenek kesz, az 5. pedig a napokban erkezik meg kulfoldrol."
Tehat konkretan azt akarod be mesélni, hogy minimum 3 ruhád mar van/lesz ezek közül. Persze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!