Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti szeretitek az eskövői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek az eskövői játékokat? Tudtok párat ajánlani?

Figyelt kérdés
pár hónap, és férjhez megyek :) Nem sokan leszünk 50en kb. Mivel a 2 család (az én, és a párom családja ) nem sűrűn találkoztak ( távolság miatt) gondoltam arra, hogy sok vicces esküvői játékot szervezünk, hogy mindenki kicsit összehaverkodjon a másikkal. :) Ti szeretitek ezeket? Én más esküvőjén utáltam mindig is táncolni, de az ilyenkbe szerettem részt venni. Van esetleg valami ötletetek milyen játékok vannak ? Párat tudunk fejből, és a netet bújjuk éppen :)

2014. jan. 2. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Számháború. Tök izgi.
2014. jan. 2. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van 4 boritek. A vendegeknek kell licitalni rajuk (egyenkent), termeszetesen csak par forintonkent menne a licitlepcso. Aki a legmagasabb osszeget ajanlja a boritekert, az viszi. Amikor elkelt mind az 4, akkor lehet kinyitni. Mindegyikben lenne egy feladat, es annak kell vegrehajtania, aki megvette. De ezt nem szabad elmondani elore, mert akkor nem biztos, hogy licitalnak. A mi eskuvonkon ezek voltak:

1. Verset kell irni az ifju parnak, amiben a nevuk szerepel

2. Tancolni kell vagy a ferjjel vagy a menyasszonnyal

3. Enekelni kell a baratokkal

4. Aki ezt a boritekot vette meg, azt az ifju parnak meg kell hivnia egy vacsira az elso hazassagi evfordulojukon

2014. jan. 2. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:
hú, köszönöm ez jó ötlet :) Várom még a tippeket
2014. jan. 2. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan nem szeretem, akkor inkább a tánc, de ízlések és pofonok... Aki nem akar, az nem játszik.
2014. jan. 2. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán vagyok oda a játékokért a lagziban, mert szerintem legyen inkább tánc, de amit a 2. válaszoló írt az ötletes és valóban vicces.
2014. jan. 2. 23:55
 6/6 anonim válasza:

Kvízjáték az ifjú párról.

A kérdések kérdések zöme a közös múltra (megismerkedés, udvarlás, lánykérés) vonatkozik, de akadhat közte gyerekkori is, csak arra kell figyelni, hogy az ismert eset legyen (teszem azt, egy mindmáig megtartott játékmackó neve).

Egy barátom esküvőjén volt - bombasikert aratott.

2014. jan. 15. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!