Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kérdezgetik az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezgetik az esküvő óta, hogy mikor lesz babánk?

Figyelt kérdés
Van aki már többször is hallotta, hogy x év múlva tervezzük, de újra megkérdezi. A másik meg, hogy régóta házas emberek miért nem érzik át, hogy ez idegesítő. gondolom anno őket is ezekkel a kérdésekkel bombázták. Szerintem ez egy intim dolog, amit a házaspár, ha mégis megoszt másokkal, akkor lehet neki örülni. Ti hogy látjátok?
2009. nov. 23. 10:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Szia!Mi 3,5éve vagyunk eggyütt.Még nem volt eljegyzés,esküvő,és még baba sincs.De tőlünk is mindíg kérdezik hogy mikor lessz esküvő?És hogy mikor lesz baba?

22/L

2009. nov. 23. 16:19
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Igen ez ilyenkor így van.Ezek sláger kérdések.Nekünk is most volt nemrég az eljegyzésünk és mindenki azt kérdezi és az esküvő mikor lesz.Páromat zavarja is.Engem nem.Én egyszerűen válaszolok rá.
2009. nov. 23. 17:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Áhh.. én is idegbajt kapok ezektől a kérdésektől! Valami olyan válasz kéne, amiről rájönnek, h a t*köm tele van a hülye kérdéseikkel - frappánsan megfogalmazva.
2009. nov. 23. 17:28
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekünk idén volt az esküvőnk és ezzel fárasztanak rendszeresen. Én úgy gondolom, azért mert a mai világban a 90%a pároknak azért házasodik, mert jön a gyerek.

A mi esküvőnk előtt is elhíresztelte valamelyik barom, hogy mi azért házasodunk. Én még nem tudok róla :( Várjuk és tervezzük a babát, de még nem jött össze sajnos.

De visszatérve, a másik amiért kérdezgethetik mert elsőként akarják majd elpletykálni az örömhírt.

2009. nov. 23. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg idegesítő, s főleg akkor, amikor ezerszer válaszoltál rá, de érzed a kérdés mögött a sürgetést.(anyósom azzal borított ki, hogy az utolsó hónapba visszafele kezte a napokat számolni, aztán még két hét telt el a szülésig-minden reggel kérdezt mikor jön a baba, érzek-e valamit, s az arcán a nagy csalódás, mikor montam, hogy jól vagyok.-idegesítő volt, gyakran zártam magamra az ajtót, sőt egyszer az ablakon szöktem meg)

Idegenek nem rosszakaratól, sőt gyakran nem is kíváncsiságból teszik fel a fenti kérdéseket, hanem mert nem tudnak egyebet mondani, kulturálisan adva vannak ezek a kérdések és ez biztonságot adnak. Igyekezzünk mi ne fel tenni másoknak.

2009. nov. 24. 08:19
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Egyet értek ezzel:"kulturálisan adva vannak ezek a kérdések". Nekünk is pár hónappal ezelőtt volt az esküvőnk és rendszeresen találkozunk ezzel a kérdéssel. Ilyenkor mindig azt mondjuk, h. most más terveink vannak (ami igaz is) és ezt a választ általában el is fogadják.
2009. nov. 24. 11:31
 17/19 anonim válasza:

Velünk is mindig ez volt, és nagyon idegesító volt. Nekem mindig is volt egy pici félelmem, hogy ha eltervezzük, nem fog elég gyorsan összejönni, mert elég sok kínlódó pár volt akkoriban a környezetünkben, és "még a csapból is hormonos víz folyik manapság"... emiatt különösen rosszul esett a kérdés, főleg ha olyan kérdezte, akinek sztem vajmi kevés köze van egy ilyen intim dologhoz.

Aztán ki is borult egyszer a bili: amikor e férjem másod(!)unokatestvére, egy húszéves csitri állt elém, és kérdezett rá olyan módon, hogy márpedig most tényleg válaszoljak, akkor felvilágosítottam, hogy ezt olyan magánügynek tartom, hogy ő speciel nem lesz benne az első 20 emberben sem, akinek elmondom majd a hírt... na, elterjedt a családban, mennyire bunkó voltam, és azóta SENKI nem mert kérdezgetni, még az anyósom sem, és befejezték a célozgatást.

Ma 17 hetes kismama vagyok, és sikerült természetes úton teherbe esnem, éppen akkor, amikor az egészségügyileg, lelkileg a legmegfelelőbb volt a számunkra. Tudatosan kizártam a stresszt és a negatív gondolatokat, és 3 hónap alatt sikerült.

Ezt kívánom Neked is, és mindenkinek, aki az első, második, akárhanyadik gyermeke vállalása előtt áll.

2009. nov. 30. 10:54
 18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm és gratulálok a picihez. tényleg olyan sok a meddő pár, az ember nem tudhatja, hogy nem fog e ő is közéjük tartozni... én is emiatt (is) tartom veszélyesnek a kérdést. elég kellemetlen lehet pl. nagyobb társaságban valaki érdeklődik és azt a választ kapja: "nekünk sajnos nem lehet babánk, de nagyon szerettünk volna". valószínű, kínos csend lenne utána. de lehet más miatt is kínos a kérdés, pl. nincs rendben minden a házassággal, de ezt a kívülállók még nem tudják, stb.
2009. nov. 30. 11:02
 19/19 anonim ***** válasza:
23%
arra kiváncsiak befér-e már a pasid feje a pinádba csak árnyaltan kérdeznek rá mert nem merik őszintén erre nincs jó válasz
2009. dec. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!