Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért kérdezgetik az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezgetik az esküvő óta, hogy mikor lesz babánk?

Figyelt kérdés
Van aki már többször is hallotta, hogy x év múlva tervezzük, de újra megkérdezi. A másik meg, hogy régóta házas emberek miért nem érzik át, hogy ez idegesítő. gondolom anno őket is ezekkel a kérdésekkel bombázták. Szerintem ez egy intim dolog, amit a házaspár, ha mégis megoszt másokkal, akkor lehet neki örülni. Ti hogy látjátok?
2009. nov. 23. 10:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem is ezzel idegesítettek annak idején.

Miért?

1. Mert szeretik mások dolgába ütni az orrukat.

2. Nincs jobb beszédtémájuk.

2009. nov. 23. 10:47
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is magánügy.Amikor együtt van a pár,azt kérdezik:" Nah mikor lesz már eljegyzés?"

amikor az megtörtént:"Nah mikor lesz már esküvő?"

utána:"Nah mikor jön baba?"

Nem terv utasításos gazdaság az élet,hogy mindent időre kell teljesíteni:)

2009. nov. 23. 10:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egy véleményen vagyunk kedves kérdező. De nem akarlak elkeseríteni, mert vár még rád ilyen. Ugyanis ha bejelented majd, hogy na most jön a bébi, akkor meg majd azt kérdezik meg 672-szer egy nap, hogy érzed magad, mi lesz a neve, félsz-e a szüléstől, stb. :-D Nálunk legalábbis így volt. Most 13 hónapos a fiam. Most is megvannak ezek a problémák, nálunk most a szopik-e még, volt-e már beteg, stb. kérdések élik a reneszánszukat. Már előre látom a "hogy tetszik az óvoda", "jól tanul a gyerek?" típusú kérdések is előkerülnek majd. Szóval ennek szerintem sose lesz vége.
2009. nov. 23. 10:50
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Mi is hasonló cipőben járunk,de az én környzetem már kapcsolt,bár elég erőteljesen rá kellett vezetnem őket,hogy zavatr a kérdés,pláne,hogy hiába szeretnénk még nem jött össze. Amugy előtte a meg a : "Mikor lesz esküvő?" kérdés volt a sláger. De sajnos ezek a kérdések mindig lesznek.

Mikor lesz szobatiszta a kicsi?

Mikor megy ovi?

Hogy tanul a suliba?

Mikor lesz már barátja/barátnője?

Mikor fog lediplomázni?

Mikor lesz az eksüvője?

Mikor lesz már unoka?

És ez így fog menni,míg csak élünk:P

2009. nov. 23. 11:14
 5/19 A kérdező kommentje:

igen. ebben az esetben a legkellemetlenebb, ha szeretne a pár csak nem jön össze és még jönnek a hülye kérdések is. sajnállak, de azért remélem hamarosan lehet babátok.

köszönöm a válaszokat, jót mosolygok rajtuk. :)

2009. nov. 23. 11:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
ha lesz gyereketek, akkor az lesz a kérdés: mikor jön a következő baba? Szóval engedd el a füled mellett.
2009. nov. 23. 11:33
 7/19 anonim ***** válasza:
59%

Miért, mit kérdezzen? milyen a idő odakint?

Ez csak egy kérdés, a legkézenfekvőbb, hogy kedves legyen valaki. Valószínűleg nem rosszindulatból kérdezik. Olyan mint a gyerektől azt kérdezik, hogy és hogy megy a suli.. ez is idióta kérdés, mégis sokan kérdezik, mert mi legyen a téma? Ez csak arra van hogy beszélgetés témát találjon valaki a másikkal. hülyeség mellre szívni.

Gondolj ki valami semleges választ erre, mondjuk, remélem nemsokára lesz baba. Aztán kérdezd meg az illetőt, hogy neki milyen volt amikor babát várt...

Akit többször megkérdezi, az elfelejti mit mondtál.

Szerintem semmi intim dolog nincs ebben, normális kérdés, ha már összeházasodtatok, lesz-e baba. A fiataloknak szokott gyereke születni. Nem azt kérdezik, hogy na és nőkkel nem szoktál-e szexelni. ez intim kérdés lenne.

Addig örülj, míg ilyeneket megkérdeznek, mert ha már nem, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy élsz-e még.

2009. nov. 23. 12:08
 8/19 A kérdező kommentje:

Anyósom kérdezi többször. Nem hiszem, hogy elfelejtette. Csak kíváncsi, de a válasz ugyanaz marad, hiába kérdezi többször.

mellesleg a "milyen lett a bizi" kérdés is utáltam gyerekkoromban, mert az is kényes kérdés, ha épp nem megy a tanulás.

2009. nov. 23. 12:16
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
tőlem is anyós kérdezi
2009. nov. 23. 13:11
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Hmm. Nekem volt egy 10 éves házasságom, amiből nem született gyerek (így utólag hála Istennek). Esküvő után azonnal azzal kezdtek cseszegetni, hogy de mikor jön már a gyerek. Manapság már szerintem az az általános, ha várandósan megy férjhez az ember és furcsa, hogy az esküvő után még nem jön a gyerek vagy nem azért volt esküvő gyorsan, mert útban volt a baba. Nekem még tetézte a dolgot, hogy drága jó exanyósom a végén már azt híresztelte, hogy biztosan miattam nincs gyerek, mert nekem biztosan nem lehet.... Jó mi? Aztán elváltunk (elsődlegesen azért, mert a volt férjem nem akart gyereket), megismerkedtem a második férjemmel és láss csodát elsőre össze is jött a baba, aki már másfél éves. Idegesítő nagyon, de sajnos nem tudsz mit tenni.
2009. nov. 23. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!