Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi pénzt szántok átlagosan egy esküvőre, és mennyi pénzt a nászútra?
Kedves 19-es mindez hány főre volt? csak szülők és tanúk?
Nálunk sajnos a szűk család 20 fő. A szűk család alatt én a nagyszülőket, keresztszülőket is értem. A párom családja is alsó hangon 15 fő és abban nincsenek benne felesleges emberek. Szóval mi sehogy sem tudnánk kihozni ennyiből vagy olcsóbban...
19 vagyok
Egyben válaszolnék a kérdésekre amiket feltettetek.
Tehát a vendégek:
Tőlem: anyu, apu, nővérem (aki a tanum is volt), és egy barátunk, aki kocsival vitt minket) ez 4 ember.
Férjemtől : anyukája, a nővére, a húga, a nagymamája
Valamint 7 barát , ebből az egyik volt a férjem tanúja. A másik a fotós:)
Ezért nem került pénzbe a fotózás.
A férjem öltönye, és az én kosztümöm már alapból megvoltak. Így ezek sem kerültek pénzbe.
A hajamat anyu csinálta. Szintén nem került pénzbe.
A karikagyűrűket meg azokból az aranyékszerekből csináltattuk, amit a nagymamámtól örököltem. Így ez sem került pénzbe. Még a gravírozást is arannyal fizettük:D
Én meghívtam eredetileg 3 barátnőmet, és a párjaikat is, de egyikük sem jött el.:(
A nagyszüleim pedig már mind a négyen meghaltak.
A férjemnek pedig apukája régóta nem él. A nagypapájával pedig nem tartják a kapcsolatot.
A férjem nővérének férje (dolgozott), és a kislánya sem lehetett ott (beteg volt).
Illetve a férjem nem hívta meg a nagybátyját, annak feleségét, és a 4 unokatestvérét sem, mert utálja őket:)
Hát kb ennyi. Szóval nem volt nagy esküvő.
Aki kicsit tobb penzt szán a lagzira az már le van pontozva??? ERDEKES!
mindegy... mi is tobbet koltunk a lagzira mint a nászutra! és aki igy tesz szerintem azert teszi, mert lagzi csak 1x van, míg utazni elmehetunk minden évben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!