Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy két tanús esküvő? Sajnos nincs
pénzünk szép ruhákra.
Miért olyan megerőltető az esküvőért annyit megtenni, hogy elmegy a bíróságra egy darab papírért?
2013. nov. 25. 14:27
Csendben megjegyzem, hogy minden esküvő két tanús. :) na jó, bocs, csak kötekedés volt. Amúgy olyan nincs, hogy bemondod, hogy nem voltál házas, és majd el is hiszik. Az első dolguk, hogy lekérdezik a központi nyilvántartásból. Amikor mi bementünk a férjemmel, mire kitöltöttük a papírokat, már hozta a háttérmunkatárs kinyomtatva, hogy az állam mit tud rólunk: egyikünk se kötött még házasságot, egyikünk nevén sincs gyerek, az anyám második neve rosszul van bejegyezve, stb.
2013. nov. 25. 14:29
23/41 A kérdező kommentje:
Azért fizetni kell? Nem tudom, hogy a volt felesége ide adná e azt az igazolást.
Kérdező, te kiskorú vagy, vagy csak szimplán hülye?
2013. nov. 25. 14:43
Hát kérdezzétek meg, az isten szerelmére!
Úgy emlékszem, hogy talán 1-2 ezer forintos illetéket kértek, de lehet, hogy ingyenes volt.
2013. nov. 25. 14:44
A parod tapasztaltabb, ezert neki kell beszereznie a szukseges papirokat, s mar ha nosulni akar, akkor gyururol es ruharol is gondoskodnia kellene pl. Ez a minimum kerdezo!
2013. nov. 25. 14:47
27/41 A kérdező kommentje:
A páromnak van egy lánya a nevén, ez számít valamit?
28/41 A kérdező kommentje:
Már gyerekünk is van, ezért nem akarunk flancolni. Ő nem tudja az ilyen dolgokat, 20 éves volt mikor nősült.
Nekem lassan Monty Python utánérzésem van... Elsőre szép ruha nincs, aztán miért beszél az anyakönyvvezető, aztán nincs válási papír, de mi volna ha hazudnánk, de a bíróságtól kikérni jaj de nehéz... Megírták előttem mi kell hozzá, ha szerinted bonyolult v. nehézkes, akkor hagyd a francba. Kész abszurd.
2013. nov. 25. 14:53
Elhiszem hogy szép ruhára nincs pénzetek... Nekünk is két tanús lesz az esküvő, sőt elárulom farmer+blúz, illetve farmer+ing lesz rajtunk, de nehogymá' egy 2-3 ezer forintos bírósági papíron szarozzatok....
Vagy hol vált el a férjed, Timbuktuba, hogy nem képes elmenni oda??? Elöttem kb 6-7en biztos leírták!!!
Ami meg a hogy zajlik-ot illeti: nálunk (Budapest, peremkerület) hétköznap és hétvégén is a kisterem (tehát az 5személyes: mi, tanúk, anyakönyvvezető) ingyenes. A nagyterem bérleti díja 7500Ft. Van rendezvényszervező aki a további dolgokért felelne, ha kérnénk (közös gyertyagyújtás, homokszórás, zene, szülőköszöntő stb...) Az anyakönyvvezető azt mondta, mindennel együtt 10-15perc az egész..
2013. nov. 25. 14:54
Kapcsolódó kérdések: