Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek közül hova mennétek nászútra belföldön? Érvek-ellenérvek?
1: La Contessa Kastélyhotel (Szilvásvárad)
2: Puchner Katélyszálló (Bikal)
3: Szidónia Kastélyszálló (Röjtökmuzsaj)
4: Andrássy Rezidencia Wine & Spa (Tarcal-Tokaj Hegyalja)
5: Hungest Hotel Palota (Lillafüred)
6: Silvanus Hotel (Visegrád)
7: Batthyány Kastélyszálló (Zalacsány)
Szilvásvárad...nagyon jó helyek vannak arra nagy séta, gyönyörű környezet, jó borok.
Bikalt nem ismerem, Tokaj is jó de nem szeretem a spa helyeket, de ott is nagyon jó borok vannak, mi minden évben megyünk kenuzni. Kenuval gyönyörű elszigetelt helyek vannak...tele jégmadárral. Lillafüred túlértékelt főleg Tapolca és a barlangfürdő + ott lakom :)(Tapolcán)
Visegrád is nagyon szép.
Én Lillafüledre adom le a voksom, ott sokat lehet kirándulni a környéken és gyönyörű hely. Lehet akárcsak csónakázni is, vagy felülni a kisvasútra. Nincs messze a Szilvásvárad és a barlangfürdő sem, de én azt mondom, hogy még akár az aggteleki cseppkőbarlanghoz is simán el lehet ruccanni. Ott van Miskolc és ha vár, akkor a diósgyőri vár is esetleg.
A hotelban pedig van wellness részleg, ahova emlékeim szerint a gyerekek esténként nem mehetnek be, így csend van, lehet elmélkedni, romantikázni.
Emlékeim szerint van egy bowling pálya is a hotelben, de akár ki is mehettek egy sétálni, nagyon szép a környék, vagy mint mondtam csak csónakázni, vagy vízibiciklizni egyet.
Nekem tuti ez lenne a nyerő, pedig jártam már ott párszor. :)
Nem Bikalon szokott lenni az anyósfesztivál? :-))
Ebből én hely, de nem a hotel alapján, mert abból csak egyikről hallottam (Szidónia), én Szilvásváradot vagy Lillafüredet ajánlanám.
Persze kérdés, hogy hogyan mentek, mert ha autóval, akkor bármelyik, mert mindegyik közelében vannak szép látnivalók, csak nem feltétlenül a közvetlen közelben.
Mondjuk a Szidóniából kiindulva, amiről tudok ezt-azt, ez az a kategória, ahová én be nem tenném a lábam, nem hogy nászútra. Nászútra nem sznoboskodni megy az ember, hanem jól érezni magát.
Mi Bikalon voltunk már, a reneszánsz élménypark jó, de max fél-egy napos szórakozást nyújt. A közelben van a Mecsek, arra lehet kirándulgatni. Viszont ha wellnessezni szeretnétek, arra tökéletes, mert több fürdője is van a szállónak, kinti és benti is. És a félpanzió is nagyon jó, finomakat ettünk.
A személyzet nagyon rendes, mindenkivel meg voltunk elégedve.
A Hunguest Hotel Palotában egy ismerősöm volt, arról is jókat mesélt, én csak kívülről láttam. Remek kirándulási lehetőség van ott és Szilvásváradon is.
Lillafüred.
A barlangfürdőn, Miskolcon, Aggteleken kívül van az erdőn átmenő vonatút, rengeteg túrahely a környéken, és a vadas park sincs messze.
Én is Lillafüredre voksolok,szerintem nagyon gyönyörű lehet,sajnos ott még nem voltan. Visegrád is nagyon szép.
Bikalra semmikép ne menjetek,egyszer voltam,és nincs ott semmi,oda fölösleges menni!
18:
Bikaltól délre a Keleti-Mecsekben nagyon jó túrázó helyek vannak, és írta, hogy kocsival mennek, tehát el tudnak oda menni, nincs messze. Kisújbánya-Óbánya környéke, vagy Várvölgy, Máré vára, szép helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!