Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegyük fel székszoknyát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel székszoknyát?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen típusú székek vannak a művelődési házban ahol az esküvőnk lesz.Mind egyforma,jó állapotú.

Nem lesz nagy esküvő,semmi extra.

Azért vacillálok,mert nem tudom megfelelőek-e ezek a székek,vagy kéne rá székszoknya,viszont mivel nem lesz külön díszítés(dekorossal) a teremben,lehet akkor a székszoknya kissé túlzás lenne nem?

2013. nov. 23. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Ronda ez a szék, én is tennék rá székszoknyát mindenképpen. Egy szép fehér terítő, fehér székszoknya, és máris ünnepibb az egész. Mégiscsak esküvő! (Még ha kicsi, szűk körű is.)
2013. nov. 23. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Mindenképpen, ezek nagyon ócska, ronda székek.
2013. nov. 23. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
erősen ajánlom. ezek nem étkező, hanem tárgyalószékek. ízléstelenül hatna, pláne ha erős kontrasztot képez az asztalidísszel, terítővel.
2013. nov. 24. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ezekkel a székekkel nincs semmi baj.

Ennél sokkal szörnyűbbekkel is találkoztam már. A 7-es hozzászólóval teljesen egyetértek (szerintem profi:) és a képet, amit feltett, le is mentettem magamnak, mert tökéletesen bizonyítja, hogy az egészet kell nézni.

Nagyon jól mutatna, ha ráerősítenétek az ezüstre, sok-sok krémmel, egy morzsányi feketével. Irtózatosan elegáns tudna lenni, kihangsúlyozva a természetes csillogást, az üveg és a nikkel csillogását.

2013. nov. 25. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsónak: igen, esküvőkkel foglalkozom évek óta. Furcsa anomália, de a nagy átlag úgy van vele, hogy hiába indul neki azzal, hogy különlegeset akar az esküvőjében, a vége mindig az lesz, hogy a tucathoz ragaszkodik. A székszoknya jó kis találmány, de nem kötelező elem, és sajnos sokszor indokolatlanul, sőt, egyenesen a dekoráció kárára alkalmazzák. Ha a székek szépek, karakteresek, akkor kár eltakarni őket, mert az egyedi, különleges dekorból tucatot, jellegtelent csinálunk.

Igenis vannak olyan rendezvénytermek, helyszínek, ahova nem illik a masnis-organzás romantika, és egy művelődési ház általában ilyen. Ha a fejünk tetejére állunk, egy művházból akkor sem lesz barokkos, kastélyos hangulat, de vintage romantika és nagypolgári elegancia sem. Viszont lehet belőle merészen modern végeredményt kihozni, vagy épp letisztultan egyszerűt, sőt, bohókás retrót is. Azt felejtik el sokan, hogy a helyszínt nem átváltoztatni, sarkaiból kiforgatni kell, hanem alkalmazkodni hozzá, kiemelni a jó adottságait, s elfedni a rosszakat.

Ha adott a markáns, ezüst-fekete szék, akkor egyszerű, fehér virágokból készített, alacsony asztaldíszt használnék, hófehér abroszt, szürke futóval. Rájuk üveg mécsestartókat, fekete vagy szürke szalaggal átkötött menükártyákat tennék egyszerű fehér alapon szürke vagy fekete nyomású ültetőkkel. Aki nem szereti a fekete-fehéret, annak javasolnék mellé valami kísérőszínt, amit a hely belsejétől tennék függővé, pl. ha bordó függönyök vannak, akkor piros, narancs vagy bordó színnel lehet feldobni, de ezeket nem az összes virágban használnám, csak apró részletek erejéig, mint színes gyertyák, színes szalag a menükártyákra, szalvéták stb. Az evőeszközök továbbviszik a fémes színt, ami a székeken látszik, az üveg csillogása is, így ez szép, karakteres végeredményt adna.

A helyszín világításával is lehet kísérletezni, általában a nagyobb termeknek külön-külön lehet vezérelni a világítótesteit. Nem mindegy, melyik lámpák vannak felkapcsolva, ezekkel is rengeteget lehet játszani.

Összességében igenis van élet a székszoknyán és a fényfüggönyön túl is, bár a magyar esküvők többségén ez nem látszik. Valamiért a menyasszonyok akkor érzik jól magukat, ha minden ugyanolyan, mint azokon az esküvőkön, ahol korábban jártak. :) Ez nem feltétlenül baj, de az itteni pontozásból is látszik, hogy egyesek még azt sem bírják elviselni, ha valaki szerint nem kell a székekre székszoknya, és nem akar barokkos-kastélyos esküvőt mindenáron, még a vidéki művelődési házban is. :)

2013. nov. 26. 21:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Érdekesek az eltérő vélemények,mindenesetre át fogjuk gondolni, mert hasonloan gondolom mint az utolso,de nem zàrkozom el semmitöl,ezért is kértem véleményeket :))
2013. nov. 27. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!