Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Továbbra is elméletben dekorálok! Székszoknyát nem szeretnék, helyette ezt. Megteszi?
[link] ez az étterem, néhol látszanak a székek :) a dekor fehér alapon almazöld lesz. a székekre azt találtam ki, h fent, ahol megfogjuk, h kihúzzuk, belefűznék organza anyagot, lelógatnám (sál szerűen) és almazöld gyöngyboát fűznék rá. v azok az apró gyöngyök is kellemetlenek lehetnek a hátnak? ez lenne a gyöngy:
[link] köszönöm!
Szerintem nagyon szép lenne,de csak a háttámla külső oldalára tegyél gyöngyöket!Ha a belső oldalra is raksz,akkor kényelmetlen lehet,mert nyomhatja a vendégek hátát.:)
Egyébként jó ötlet,mert a székszoknya már elég elcsépelt,mostanában minden lagzin az van.:)
Szerintem székszoknyával sokkal egységesebb lenne a helyszín és a dekoráció is jobban érvényesülne!
Itt vannak székszoknyák, van alma zöld is :)
Szerintem a gyöngyboát meg pl az asztalon a futón lehetne hosszában elrendezgetni, néhány gyertyatartó és dísz között.( szerintem)
Kedves Kérdező
szinte ugyanilyen szék dekort csináltam tavaly, mint amilyenről most írsz. A szék háttámlájában kialakított résbe keskeny kétoldalas ragasztószalaggal felragasztottunk egy arany mintás organza csíkot, aminek az alja háromszögbe volt vágva és a végén egy aranygolyó csüngött,arany drórral rögzítve.
Tüzetesen végignéztem a képeket és azt látom, hogy -sajnos semmi stíluskarakter nem lehet megtalálni ebben az étteremben, nagyon vegyes képet mutat, szinte semmi nem passzol semmihez, és ebben a székek talán kiemelkedő minőségűek, de nem lehet mondani, hogy szépek. 80-90-es évek családi étkezőasztal butora. És ráadásul kék kárpittal.
Nem vagyok híve az egyenszékszoknyának, de szerintem, itt csak az használna, valami egységes, fehér, ünnepi képet adna, javítva a mostani összevisszaságot.
A gyöngyboáról annyit, hogy a dekorálásnál figyelembe kell venni a méreteket. Nagy tereket, nagy tárgyakat (szék) nem szerencsés apróságokkal dekorálni, oda is valami "nagy" kell. Az apró dolgok kézközeli dekoráláshoz illenek, pl. csokordíszbe vagy virágok közé. Amúgy pedig az ára elég vaskos, míg ha csak egy szálat engedsz le, -elég erőtlenke lenne, nem beszélve arról, hogy nem lógná ki magát a damil, és ezért össze-vissza kunkorodna, ha peddig több szálat.....hááát?? az nagy beruházással kicsi eredmény -látványilag:)
Ha érdekel az organzaszalag egyéb apró trükkje, mert hogy van, szívesen megírom, leginkább a balesetveszély elkerülése érdekében, de a székszoknya a nyerő!!!! -szerintem:)
egy szakmabeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!