Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz az esküvőtök? Hogy álltok a szervezéssel? Volt/van probléma a szervezésnél a párotokkal?
Nem volt probléma a férjemmel. Megmondtam neki, hogy mikor hol legyen, és ott volt. :)
Nem akart részt venni a szervezésben, így csak a fotózásra jött, ami az esküvő előtt volt.
a mi eskuvonk juniusban lesz, sok dolog megvan mar de azert meg van mit csinalni!! a szolgaltatasok kozul marcsak a zene hianyzik... :(
minden jol alakul! mi mindent egyutt valasztunk ki, mindent megbeszelunk... igaz, en mondok variaciokat, és azok kozul valaszzuk ki azt ami mind a kettonknek megfelel:) szerintem ez igy van jol, hisz ez nem csak az en nagy napom hanem a páromé is :)
Sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e, s hát látod, elkezdtem.
Fiatalok vagyunk, a szüleink fizetik az esküvő nagy részét 50-50 alapon.
Júliusban lesz az esküvőnk.
Megvan a zenekar (após választotta, bár azt mondták, hogy válasszak én).
Megvan a helyszín (menyasszonyom választotta, bár azt mondta közösen választunk, szerintem rossz választás volt).
A vőfélyt tényleg én választhattam (mert ők senkit sem ismernek).
A kajába nem igazán szólhattunk bele (!!! a fiús ház) ebből voltak viták, de elrendeződtek.
A menyasszonyom hagyományos lagzit akar. Nászmenet nélkül. Ő nem akar táncolni. Lapos cipőt vesz fel. Nem akar semmilyen utcai hacacárét. Nem akar játékokat. Nem is ismeri a hagyományokat... Úgyhogy ez a "hagyományos" lagzi egy nagy maszlag. Olyan lagzi lesz amilyet ő akar. Hiába próbálok alkudozni, nem enged. Ja, bocs, de. Most nagyon büszke magára, hogy kompromisszumot kötöttünk a nászmenetet illetően. De semmi más. Díszítés, helyszín..
Fotós és videós még nincs. Azt mondják válasszak... Én meg csak nevetek. Vannak problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!