Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor lesz az esküvőtök? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz az esküvőtök? Hogy álltok a szervezéssel? Volt/van probléma a szervezésnél a párotokkal?

Figyelt kérdés

2013. nov. 20. 11:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
48%
Nekünk Októberben lesz! Mi még csak tervezgetjük mert Októberig még van idő de nagyja dolgot rám bízza!Még nálunk el sem kezdődőt igazán a szervezés de már egy párszor össze kaptunk pitiáner dolgokon!! Nekünk szinte kész tervek vannak,hogy mit hogy is szeretnénk!!
2013. nov. 20. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:
43%

Nem volt probléma a férjemmel. Megmondtam neki, hogy mikor hol legyen, és ott volt. :)

Nem akart részt venni a szervezésben, így csak a fotózásra jött, ami az esküvő előtt volt.

2013. nov. 23. 00:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Bár tudom, hogy sok férfi nem szeret az esküvői előkészületekkel foglalkozni, de számomra fura, hogy vannak olyanok akik le se sz*rják, hogy mi merre hány méter.
2013. nov. 23. 12:06
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

a mi eskuvonk juniusban lesz, sok dolog megvan mar de azert meg van mit csinalni!! a szolgaltatasok kozul marcsak a zene hianyzik... :(

minden jol alakul! mi mindent egyutt valasztunk ki, mindent megbeszelunk... igaz, en mondok variaciokat, és azok kozul valaszzuk ki azt ami mind a kettonknek megfelel:) szerintem ez igy van jol, hisz ez nem csak az en nagy napom hanem a páromé is :)

2013. nov. 23. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekünk idén szeptemberben volt. És elötte egy nappal vettem egy világosabb ruhát :D Sose akartam nagy felhajtást, és nem is értettem azokat, akik 200-300 fös lakodalmakat csináltak- akiknek az ilyen -bazinagy esküvöjén- részt vettem, sajnos, az esetek nagy részében 2 éven belül elváltak. A másik felfoghatatlan nekem az volt (félre ne értsetek, roluk beszélek) , hogy költsönt vettek fel az esküvöre, egy ruha kölcösnzést nem birtak kifizetni, csak ugy, hogy a szülök tolták egyik iránybol is a pénzt, meg a másikbol is. Volt arra is példa, hogy Lagzi Lajcsi volt a -sztár vendég, hát kicsit muris volt látni, hogy a vendégektöl összegyült boritékokbol szedegették össze a pénzt. Ezek mind ilyen látszat lakodalmak voltak, ahol meg akarták mutatni, kinek mennyije van, ki tud felül kerekedni a másikon. Közben meg minden vendég tisztában volt azzal, hogy egy lakást bérel a pár, vagy éppen a szülöknél laknak..és az egész parádé hitelböl van. Az lakodalmakon meg tudva levöen elöjönnek a rosszindulatu megjegyzések,- a leves iztelen, a hust tul kicsire vágták..stb stb. Ha valakinek az esküvöjén voltál, azt illik visszahivni, de a másiknak talán probléma még 10 ezer ft is adni..Minden ilyesmit elkerülve, mi ugy döntöttünk, hogy a szülökön és tanukon kivül nem lesz senki. Igyis volt. Nem bántam meg, nekem ez igy volt lelket melengetö. :D Persze az igények különbözöek, ugyhogy sok sikert a szervezéshez és sok sok boldogságot! :)
2013. nov. 24. 10:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e, s hát látod, elkezdtem.

Fiatalok vagyunk, a szüleink fizetik az esküvő nagy részét 50-50 alapon.

Júliusban lesz az esküvőnk.

Megvan a zenekar (após választotta, bár azt mondták, hogy válasszak én).

Megvan a helyszín (menyasszonyom választotta, bár azt mondta közösen választunk, szerintem rossz választás volt).

A vőfélyt tényleg én választhattam (mert ők senkit sem ismernek).

A kajába nem igazán szólhattunk bele (!!! a fiús ház) ebből voltak viták, de elrendeződtek.

A menyasszonyom hagyományos lagzit akar. Nászmenet nélkül. Ő nem akar táncolni. Lapos cipőt vesz fel. Nem akar semmilyen utcai hacacárét. Nem akar játékokat. Nem is ismeri a hagyományokat... Úgyhogy ez a "hagyományos" lagzi egy nagy maszlag. Olyan lagzi lesz amilyet ő akar. Hiába próbálok alkudozni, nem enged. Ja, bocs, de. Most nagyon büszke magára, hogy kompromisszumot kötöttünk a nászmenetet illetően. De semmi más. Díszítés, helyszín..

Fotós és videós még nincs. Azt mondják válasszak... Én meg csak nevetek. Vannak problémák.

2013. nov. 26. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!