Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnátok egy olyan esküvöhöz ahol müanyag tányérok és poharak lennének! 40 fös esküvönk lesz. Saját pénzböl fizetjük. Viszont az már nem fér bele 40 ezerért béreljünk poharakat és tányorakat! Nagyon gáz lenne?
Most biztos le leszek pontozva, de nekünk a saját kertünkben volt fogadás, svédasztal meg hidegtálak, és bizony műanyag tányérok voltak meg összecsukhatós asztalok leterítve.
Jó, mondjuk nem volt nagy felhajtás, csak kaja, meg beszélgetés, meg saját hangfalról és számítógépről volt egy kis zene. Kb 50-en voltunk. Nekünk így tökéletesen megfelelt, a barátainknak is és a családtagoknak is, legalább is senki sem jött oda, hogy figyelj fú milyen gáz. Normális emberek ilyenen nem problémáznak.
Feltételezem senki sem az étkészlet miatt megy esküvőre...
Én amúgy megmondtam, hogy ha lenen pénzem sem költenék milliókat az esküvőre, mert szerintem nem ez a lényege.
Látom, már eldöntötted :)
Pedig szerintem is teljesen rendben van a műanyag tányér egy svédasztalos vacsin.
(Aki meg azt írta, hogy x év múlva is erről beszélnének... Nem tudom, szerintem ha az ember olyan rokonokat és barátokat hív meg, akiket szeret és ismerik, akkor ez nem fordulhat elő.)
Szia!
Leet már késő,de egy ötlet, a műanyag tányér,evőeszköz,pohár kombóról mindenkinek a vacak,kirándulós fehét jut eszébe...Ha elmentek a Metroba,ott lehet kapni olyan műanyag poharakat és evőeszközöket,amiről csak akkor mondod meg,hogy műanyag,ha megfogod...(nekünk ilyen volt a lagzink állófogadás részén),emellé mi papír tányérokat vettünk,amik szintén teljesen korrektül néztek ki...A ti elképzelésetek szerint is meg lehet csinálni igényesen...Szóval szerintem érdemes tennetek egy próbát és megnézni,h ezek milyenek.
Nekunk is kerti grilles eskuvonk volt zenekarral stb
Mi is muanyag tanyerokban szolgaltunk igaz szinvonalas kemeny muanyag arany csikkal.
A poharak is min muanyagbol voltak ugyancsak a jobb fajtabol.
Az asztalokat magunk barkacsoltuk deszkakbol a padokat is minden szepen le volt teritve.
Az eskuvo lenyege a kozos unnep nem a tanyar es a kaja!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!