Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor kezdjek el ruhát nézeget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdjek el ruhát nézegetni, hány hónappal az esküvő előtt?

Figyelt kérdés
Mennyi foglaló kell kb?
2013. nov. 14. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Mikor lesz az esküvő?

A foglaló az adott szalontól függ, és a ruha árától is.

Sok helyen százalékban adják meg.

(Nekem 30 e volt a foglaló)

5 hónapunk volt a szervezésre 4 hónappal előtte próbáltam, 1 hónappal később lefoglaltam.

2013. nov. 14. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
majd csak jövőre ősszel
2013. nov. 14. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Most jött ki az új kollekció...de szeritem felesleges ha szezonon kívül lesz. Ha a nyár közepén lenne, azt mondanám válassz most, arról is le van a "gond"

Viszont ha gyakran változik a súlyod, akkor később..

2013. nov. 14. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
van, ahol még ki sem jött az új kollekció, majd csak dec-ben. Nem változik gyakran a súlyom, de az esküvőig azért szeretnék egy 5 kg-ot leadni. Miért mindegy, ha nem nyár közepén lesz? Akkor bármikor elmehetek próbálni? :)
2013. nov. 14. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert ősszel sokkal kevesebb az esküvő, a ruhák szabadok... Míg nyárra nem lehet az utolsó pillanatra hagyni, mert a jó ruhákat hamar lefoglalják...

November végére tehát mt érkeznek az új ruhák, igazából van ahol csak decmberben és januárban érhetőek el, igazad van...

De képen már neten keresgélj előszőr, hogy legyen elképzelésed...:)

2013. nov. 14. 22:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Szept. legelején lesz, úgyhogy nem igazi őszi esküvő lesz.

Voltam már próbálni, de úgyse onnan lesz, elképzelésem már van. :)

2013. nov. 14. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Júliusi esküvőre márciusban foglaltam ruhát. Én végül megvettem, mert olyan helyen szerettem bele egy ruhába ahol csak eladásra gyártják. 72.000 Ft volt abronccsal, alsószoknyával, méretre igazítással és az esküvő előtt vasalással
2013. nov. 15. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!