Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színkombináció (dekor) volt/lesz az esküvődön? Adjatok tanácsot!
Figyelt kérdés
2, 3 szín? (Narancssárgát, és kéket nem igazán szeretjük...)2009. nov. 17. 21:59
1/18 anonim válasza:
Nálunk az alap a fehér lesz. Egy színt én választok, egyet a párom. Nálam a rózsaszín fix, egyelőre a kedvesem agyal a kéken, zöldön és a bézsen.
2/18 anonim válasza:
Nálunk fehér-bordó volt.
Ez már 7 éve, de lehet, hogy ma is ilyet választanék.
3/18 anonim válasza:
nekem még nem volt és nem tudom biztosra,hogy milyen lesz - de unokatesóméknak fehér-rózsaszín-bordó volt és nagyon jól nézett ki. Lehet hogy nekem is olyan lesz.
4/18 anonim válasza:
5/18 anonim válasza:
ha lesz akkor: fehér bordó vagy krémsárga zöld.
6/18 anonim válasza:
Nálunk valószínűleg vörös és fehér (kedvenc színkombinációm, nem mellesleg a vörös ugye a szerelem színe), valamint valószínűleg zöld (párom kedvenc színe). Kicsit félek, mert ma már szinte "ciki" ez a színösszeállítás a politikai dolgok miatt, ezért elképzelhető, hogy valamelyik szín változni fog (habár azt nagyon nem szeretnénk).
7/18 anonim válasza:
fehér-halványpink-lila lufik,dekorok
(ballonworld-ben vettük)ajánlom /
8/18 anonim válasza:
Nekünk ekrű és bordó volt. Idén nyáron volt az esküvőnk. Még most is ezt választanám, vagy esetleg a bordó helyett a lilát.
Persze a ruhám ekrű volt a férjemé pedig világos barnás, ekrű inggel :D
9/18 anonim válasza:
nekem bordó-mályva-fehér
de azóta láttam bronzos-fehér és arany-fehér díszítést és az már jobban tetszik :)
10/18 anonim válasza:
Szia! Nálunk barna-bézs volt, és bár nagyon tetszett, mivel a barna nem tipikus divatszín, nehéz volt kiegészítőket venni. Egyébként az egyik barát esküvőjén, lila, zöld, kék, de mind halvány volt. Nagyon szép volt, és nem volt egyáltalán sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!