Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő telt el az eljegyzésetek és az esküvő között?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 17:33
21/29 anonim válasza:
Május elsején kérte meg a krzem, három hét múlva pedig esküvő :-)
22/29 anonim válasza:
Ezt hogy...min 30- napos várakozás idő van (magyar jog szerint)
23/29 anonim válasza:
februárban volt az eljegyzés, júliusban esküdtünk.
25/29 A kérdező kommentje:
Arra én is kíváncsi lennék, hogy esküdhet valaki 3 hét elteltével? Mert a magyar jogszabály 30 nap várakozási időt ír elő. Csak sürgősségi esetnél lehet ez kivétel, de akkor is hivatalos papírt kell benyújtani!
Az ilyeneknek volt egyáltalán esküvőjük? Mert kétlem! Max csak szeretnének. De előtte utána kellene nézni a dolgoknak ha már hazugságokat írnak le!
2013. nov. 13. 12:23
26/29 anonim válasza:
Szerintem úgy értette, hogy május 1-jén volt az eljegyzés, és mostantól számítva lesz 3 hét múlva az esküvő (azaz most novemberben, szóval kb. fél évvel az eljegyzés után lesz esküvő).
27/29 anonim válasza:
Ja bocs, most nézem, hogy nem erre a hozzászólásra gondoltatok.
29/29 anonim válasza:
Június 5.én jöttünk össze,(első randi)
július 3.án kérte meg a kezem,
és az első randinkhoz képest másfél év plusz 5 nap után volt az esküvőnk. Nem hajszál pontosan, de 17 hónap.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!