Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meglepetés torta esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepetés torta esküvőre?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy meglepetéstortát csinálni a legjobb barátnőm esküvőjére ami 3 hét múlva lesz. Babát vár (5-6 hónapos) Mivel mindenük megvan, kérték a vendégektől hogy pénzt adjanak ajándékok helyett. De én arra gondoltam hogy a pénz mellé egy ilyen tortát csinálnék.

Szerintetek hagyjam, vagy szép meglepetés lesz???

[link]

2013. nov. 8. 21:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%

A3. nagyon szép.

De amúgy nekem a babás is nagyon tetszik, iszonyat aranyos :) A figurát meg nem muszáj megenni róla, ha marcipán, el is lehet tenni.

2013. nov. 9. 00:37
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
A baba torta tényleg nem esküvőre való. De az általad linkeltek közül az utolsó qwa jó. Én biztosan örülnék egy ilyennek. De azt hozzátenném, ha 40 fős lesz a lagzi biztosan nincsenek túlságosan eleresztve lével. Inkább az árát add oda a tortának pluszban, mert egy ilyen torta alaphangon van 15-20E HUF. (a mién áprilisban ennyi volt). Sütiről pedig biztosan gondoskodnak ez a torta nem fog hiányozni, de ez az én véleményem. Miért akarsz egyébként mindenképpen tortát vinni?
2013. nov. 9. 06:58
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

Ilyen tortát ne vigyél, ezek esküvői tortát, melyet az ifjú pár biztosít a lagzira. Nem lenne jó, ha nagyobb vagy szebb tortával állítanál be, mint ők.

Ha mindenképpen szeretnél egy kisebb ajándkot adni a pénz mellék, akkor vegyél a babának egy kis ajándékot. Pl. kiságyforgót

[link]

vagy pocakpárnát

[link]

2013. nov. 9. 07:56
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem nagyon jó az eredeti ötlet.. A baba marcipán, amúgy sem szokták megenni
2013. nov. 9. 08:03
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
És még azt is fegyelembe kell venni, hogy egy 5 hónapos terhességet elég jól el lehet esküvői ruhával takarni, a rokonságban pedig nem feltétlenül tudja mindenki, hogy a menyasszony áldott állapotban van. Elég gáz így tudomást szerezni róla.
2013. nov. 9. 08:34
 16/21 anonim ***** válasza:
12%

Egy 5-6 hónaposat eltakarni? Azt azért megnézném(kivéve, ha tényleg nagyon kis hasa van, de az ritka)

Szerintem a kérdező tudja, ogy nem titok, mert eszébe sem jutott volna hasonló...

2013. nov. 9. 08:39
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Pár tény.

40 fős lesz a lagzi , de nem azért mert szegények lennének. Sőt, elég jól élnek, mindenük megvan (ezért is nem kértek ajándékokat)

A terhességüket nem titkolják, mindenki tudja aki számít nekik. Látni is lehet, és boldogok. Szóval nem én leszek az aki világgá kürtölné mert végül is már mindenki várja a picit (akiről már tudni hogy kislány lesz)

Pénzt kap tőlem is ajándékba, a torta az én meglepetésem lenne. Az árát nem nézem, mert cukrász vagyok, én csinálnám meg.

A babás tortát elvetetettem, majd megcsinálom amikor megszületett a pici.

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

2013. nov. 9. 13:26
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
ha cukrász vagy, szerintem ajánld fel nekik, hogy ajándékképp megcsinálod az esküvői tortát nekik. Így ajándékozol is, biztos, hogy tetszeni is fog, és nem lesz felesleges
2013. nov. 9. 14:30
 19/21 anonim ***** válasza:
25%

Ez a pina torta nagyon gusztustalan!!!

Amúgy a torták, amiket linkeltél,abból a 3. a legszebb, a többi szerintem már túl sok, kicsit giccses. :)

A visszafogott elegancia híve vagyok, a kevesebb több.

2013. nov. 9. 16:37
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem teljesen értem, hogy miért kellett lepontozni mindenkit. Szerintem senki nem adott bődületesen hülye választ, de mind1...
2013. nov. 9. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!