Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepetés torta esküvőre?
Szeretnék egy meglepetéstortát csinálni a legjobb barátnőm esküvőjére ami 3 hét múlva lesz. Babát vár (5-6 hónapos) Mivel mindenük megvan, kérték a vendégektől hogy pénzt adjanak ajándékok helyett. De én arra gondoltam hogy a pénz mellé egy ilyen tortát csinálnék.
Szerintetek hagyjam, vagy szép meglepetés lesz???
A3. nagyon szép.
De amúgy nekem a babás is nagyon tetszik, iszonyat aranyos :) A figurát meg nem muszáj megenni róla, ha marcipán, el is lehet tenni.
Ilyen tortát ne vigyél, ezek esküvői tortát, melyet az ifjú pár biztosít a lagzira. Nem lenne jó, ha nagyobb vagy szebb tortával állítanál be, mint ők.
Ha mindenképpen szeretnél egy kisebb ajándkot adni a pénz mellék, akkor vegyél a babának egy kis ajándékot. Pl. kiságyforgót
vagy pocakpárnát
Egy 5-6 hónaposat eltakarni? Azt azért megnézném(kivéve, ha tényleg nagyon kis hasa van, de az ritka)
Szerintem a kérdező tudja, ogy nem titok, mert eszébe sem jutott volna hasonló...
Köszönöm a válaszokat.
Pár tény.
40 fős lesz a lagzi , de nem azért mert szegények lennének. Sőt, elég jól élnek, mindenük megvan (ezért is nem kértek ajándékokat)
A terhességüket nem titkolják, mindenki tudja aki számít nekik. Látni is lehet, és boldogok. Szóval nem én leszek az aki világgá kürtölné mert végül is már mindenki várja a picit (akiről már tudni hogy kislány lesz)
Pénzt kap tőlem is ajándékba, a torta az én meglepetésem lenne. Az árát nem nézem, mert cukrász vagyok, én csinálnám meg.
A babás tortát elvetetettem, majd megcsinálom amikor megszületett a pici.
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Ez a pina torta nagyon gusztustalan!!!
Amúgy a torták, amiket linkeltél,abból a 3. a legszebb, a többi szerintem már túl sok, kicsit giccses. :)
A visszafogott elegancia híve vagyok, a kevesebb több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!