Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki étteremben dolgozik, és ott akarja tartani a lakodalmát, akkor jár neki valami dolgozói kedvezmény?
A kedvezmény az adott étteremtől függ. Vagy adnak, vagy nem.
Ha jóban vagy a kollégákkal, akkor nyilván jóra számíthatsz tőlük :)
Őőő írtam, hogy elméleti, de azért köszi a válasz első ;)
A második válaszát nem értem :D
Onnan az apropó, hogy elkalandozott a gondolatom esküvő témájában, és eszembe jutott, hogy anyukám a kórházban dolgozott, és neki bizony jártak plusz dolgok kórházon belül (mikor szült, meg hasonlók, hazaengedték hamarabb, valakinek baja volt soron kívül fogadták a családot stb). Fú de utáni fogtok ezért :D
Azért ne bántsatok, max a sort kerülhettük, ki, vagy párezer forintos költséget néha elnézték :)
Nekem az anyósom ott dolgozott, ahol a lakodalmunk volt, nem fizettünk terembérletet, a szakácsok nászajándékként főztek, és a felszolgálók sem fogadtak el aznapra fizetést.
Cserébe mindenki hatalmas csomagot kapott reggel, italt, ételt, süteményt, pár napra el volt látva a családjuk.
És természetesen amit tudtunk, vihettük, más azért nem vihetné be a jó kis falusi tyúkot a leveshez :)
Ismertem párt akik hasonló szituban voltak ők egy külön termet kaptak, mindennel.
Csak nem nyitva tartási időben, vasárnap.
Járni nem jár, de végül is miért ne?
Viszont a soron kívüli orvoslátogatás elég hányingerkeltő, mert az más ember kárára történik, míg a lakodalom nem.
Nem történt más kárára, nem úgy volt hogy azonnal bemehettem. Hanem mondjuk mikor eltört a lábam, akkor nem 3 órát kellett várni hanem csak 1-et. A sürgőseket nem fogják eltolni miattunk.
Ha pl. féléves várakozás van 1 vizsgálatra mondjuk a szemészeten, és valaki lemondja egy hamarabbi időpontot, akkor megkaphattuk, vagy ha nagyon jóban volt az orvossal, akkor a rendelési ideje után soron kívül fogadott.
Illetve anyám mentett meg annyi életet, hogy ne titulálja senki gusztustalannak. Állítottál már talpra testi fogyatékost? Csak meg anyám már igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!