Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újraélhetnéd az esküvőd és lagzit, min változtatnál rajta? Mi hiányzott, mi nem?
Én mondtam volna nemet.
A második gyerek után jött rá, hogy ő inkább mégiscsak élne és szórakozna. Teljesen kifordult magából, és nem egy ilyen történetet hallottam a baráti körbő, ezért is idegesítenek az olyan okos megjegyzések, hogy hozzá se kellett volna menni.... Könyörgöm, nem láttam, nem ilyen volt, a saját családja kiakadt rajta.
A házasság ötlete sem az én fejemből pattant ki, igaz, hogy én vagyok a nő, de sosem ábrándoztam arról, hogy majd menyasszony legyek. Nekem bőven elég lett volna az együttélés. Szóval nem a bepalizott szegény férfi, akire rásózták a kölköket esete...
Sokkal többet és sokkal lazábban fotózkodnék, bevállalnék hülyéskedést is.
Nem kérnék epres salátát a vacsorához - isteni finom volt, de csodásan leettem magam :D
- másik ruhát választanék
- több időt hagynék fotózásra
- több helyen készülne fotó
- másik fotóst választanék
- fotóst hívnám a lagzira és nem hallgatnék az "okosabbakra", hogy nem kell...
- képzettebb sminkeshez mennék
- máshogy dekorálnék
- lenne templomi
sok mindent másképp csinálnék... :(
12-es: ezt sajnálattal hallom... :/ ez nagyon durva, hogy így megváltozott, és negatív irányba. És így most mi lesz?
15: ezen az epresen én is jót nevettem :D, mit csináltál a ruháddal?
akik más ruhát választottak volna, mi volt vele a baj? kényelmetlen? ronda? stb..
dekorral mi volt a gond, utolsó?
Bocs, h ennyit kérdezek, de próbálok a "hibáitokból" tanulni. :)
Én vagyok az epres. :)
Szóval egy nagyon finom balzsamecetes-epres, kecskesajtos salátát ettünk, tényleg jó volt. És a villáról lecsöpögött a szósz, pont a szép fehér ruhám elejére (még jó, hogy nem kölcsönzött volt).
Eleve nagy mellű vagyok és tényleg folyamatosan leeszem magam. A férjem csak röhög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!