Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dekorszín ötletek?
Figyelt kérdés
Alma vagy vilàgos zöld dekorra gondoltunk. Ti még milyen színt vàlasztanàtok mellé,ami feldobja de mégis elegàns. Eddig a fehér jutott eszembe. A csokrom és az asztali dekoràciók màsfajta viràgból készült csokrok lennének. Nem baj,ha mondjuk nem harmonizàl?2013. okt. 29. 22:10
1/11 anonim válasza:
Mi múlt hónapban voltunk egy esküvőn, ahol a zöld mellett a bordó volt. Jól nézett ki. :)
2/11 anonim válasza:
A fehér tökéletes,de jó lehet még mellé a lila is.
3/11 anonim válasza:
Ha bátrak vagytok, akkor korallszín vagy halványlila.
Ha valami szolidabbat szeretnétek, akkor szerintem fehér helyett válasszatok bézst, pezsgőszínt vagy tejfehéret.
A csokorral szerintem nem nagy gond, ha nem harmonizál, de ha az én esküvőm lenne, biztos úgy csinálnám, hogy harmonizáljon. De ez annyira részletkérdés, hogy nem is kell rajta problémázni.
4/11 anonim válasza:
Szerintem almazöldhöz a "tojáshéjszín" is jól illene - fehér, igazából de mégsem az
A világoszöldet meg a mély sötétzöld dobná fel leginkább :)
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Pink, narancs, fekete.
Ha szolidabbat akarsz, akkor fehér a fekete helyett.
Pink, zöld, fehér.
Mivel ősz van, esetleg narancs, bordó, zöld.
8/11 anonim válasza:
Almazöld mellé aranyszínű kiegészítőket is választhatsz. Szóval nem aranysárga textilekre gondolok, hanem igazi, csillogós aranyszínre, ami lehet óarany is, persze nagyon diszkrét mennyiségben, hogy ne menjen át csicsába. Egy-egy gyertyatartó vagy hasonló apróság erejéig gondoltam, a fehér és az almazöld mellett nagyon szépen mutatna szerintem.
9/11 anonim válasza:
almazöld mellé én halvány rózsaszínt választanék.
A mienk pink-narancs volt amúgy
10/11 A kérdező kommentje:
9-es hozzászóló: ez a párosítás már bennem is felmerült. :)
2013. okt. 30. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!