Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői dekorszín ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői dekorszín ötletek?

Figyelt kérdés
Alma vagy vilàgos zöld dekorra gondoltunk. Ti még milyen színt vàlasztanàtok mellé,ami feldobja de mégis elegàns. Eddig a fehér jutott eszembe. A csokrom és az asztali dekoràciók màsfajta viràgból készült csokrok lennének. Nem baj,ha mondjuk nem harmonizàl?
2013. okt. 29. 22:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi múlt hónapban voltunk egy esküvőn, ahol a zöld mellett a bordó volt. Jól nézett ki. :)
2013. okt. 29. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A fehér tökéletes,de jó lehet még mellé a lila is.
2013. okt. 29. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha bátrak vagytok, akkor korallszín vagy halványlila.

Ha valami szolidabbat szeretnétek, akkor szerintem fehér helyett válasszatok bézst, pezsgőszínt vagy tejfehéret.

A csokorral szerintem nem nagy gond, ha nem harmonizál, de ha az én esküvőm lenne, biztos úgy csinálnám, hogy harmonizáljon. De ez annyira részletkérdés, hogy nem is kell rajta problémázni.

2013. okt. 29. 22:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem almazöldhöz a "tojáshéjszín" is jól illene - fehér, igazából de mégsem az

A világoszöldet meg a mély sötétzöld dobná fel leginkább :)

2013. okt. 29. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

almazöld-padlizsán-fehér

[link]

[link]

[link]

vagy zöld-barna

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 29. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

szerintem a pink nagyon ütne!

[link]

[link]

2013. okt. 29. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Pink, narancs, fekete.

Ha szolidabbat akarsz, akkor fehér a fekete helyett.

Pink, zöld, fehér.

Mivel ősz van, esetleg narancs, bordó, zöld.

2013. okt. 29. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Almazöld mellé aranyszínű kiegészítőket is választhatsz. Szóval nem aranysárga textilekre gondolok, hanem igazi, csillogós aranyszínre, ami lehet óarany is, persze nagyon diszkrét mennyiségben, hogy ne menjen át csicsába. Egy-egy gyertyatartó vagy hasonló apróság erejéig gondoltam, a fehér és az almazöld mellett nagyon szépen mutatna szerintem.
2013. okt. 29. 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

almazöld mellé én halvány rózsaszínt választanék.

A mienk pink-narancs volt amúgy

2013. okt. 30. 08:26
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es hozzászóló: ez a párosítás már bennem is felmerült. :)
2013. okt. 30. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!