Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42-es méret már molett?
Figyelt kérdés
Érdeklődni szeretnék, hogy hanyas mérettől indul a molett számozás az esküvői ruháknál? Tehát 42-es mérettel az általános menyasszonyi ruhaüzletek kilőve?2013. okt. 29. 21:50
1/16 anonim válasza:
A 42-es méret általában molett minden méretezésben, igen.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. okt. 29. 22:04
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. okt. 29. 22:09
4/16 anonim válasza:
igen. én vàrandosan is csak 40-es voltam, 76 kilosan, volt 42-es nacim, rendesen leesett rolam.
5/16 anonim válasza:
Utána kell nézni a szalonoknak. Általában 40-42-esig van az "átlagos" méret, de sok szalonban ettől nagyobb méretben is lehet válogatni.
7/16 anonim válasza:
...ha az esküvői ruha méretezése ugyanaz, mint a nem esküvői. Mert ismerek egy moletti ruhaboltot, és ott 56-os mérettől vannak.
8/16 anonim válasza:
42-es méret az átlag méret. Csak szólok, mint tervező!
9/16 Tica0121 válasza:
Attól, hogy ma azt kiáltották ki szépnek, aki úgy néz ki, mint egy anorexiás, még a 42-es méret nem molet. Csak nem illik bele ebbe a sovány világba. Én is 40-42-es méret vagyok, nehezen találtam magamnak menyasszonyi ruhát is...
Ne foglalkozz senkivel, a jövendőbelid így szeret! :)
Egyébként nem tudom 76 kilósan hogy volt nagy a 42-es nadrág...
10/16 anonim válasza:
76 kilósan terhesen. Abban gondolom benne volt vagy 10 kilónyi gyerek a pocakban :D (gyerek+a járulékos dolgok, víz...stb) Én 71 kg voltam terhesen, és 38 as nadrág kellett, ugyanúgy, mint, 61 kilósan :)
Szerintem a 42-es méret még nem molett. Talán 44-től inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!