Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű, kicsit molett alkatra milyen esküvői ruha illik?
Magamnak szeretnék nézelődni ruha után, de extrém kis mell mérethez egy jó erős testalkat társul nálam. (BMI 25) ;)
Jah, és viszonylag alacsony is vagyok.
Mostanában nagy divat az ujj nélküli, ami mellnél véget is ér, de én 100%-ig biztos vagyok, hogy ezt a fazont nem nekem találták ki. Szerintetek?
Ok, el fogok menni majd szalonba is, de gondoltam, megkérdezem a véleményeteket, főleg, hátha valaki hasonló alkat, mint én.
Egy szalonban meg úgyis mindent rám akarnának sózni, és mindenre azt mondanák, hogy húúúú de jól áll, én meg szinte semmiben nem érzem komfortosan magam. Jó több tanácsot meghallgatni...
Szivaccsal nem érzem jól magam, mert nem úgy szoktam meg, hanem kicsinek.
Hát annyira kicsi, hogy mondjuk a 70A-s melltartó kosár része kb nagyjából jó lenne, viszont nem ér körbe. A 80-as körbeér, de annak már a kosár része is nagyobb a mellemnél, még ha A-s is.
Így marad a sport melltartó... Többnyire.
Melltartónál segítség ez:
Tök hasznos ,nekem is az a problémám,hogy ami körbeér annak nagy a kosara.Így viszont jó.
A szivacsot ne úgy értsd,hogy kitömi v. hasonló és sokkal nagyobb lesz,hanem a szabással is lehet variálni.Egy jó kölcsönzőben segítenek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!