Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári szertartáson mit viseltetek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék kosztümöt viselni,inkàbb valami ruhàra gondoltam. Szerintetek lehet színes is? Vagy fehéret és pl ekrüt illik viselni? 24 éves vagyok2013. okt. 27. 22:30
1/15 anonim válasza:
Kombiné,melltartó, tanga, combfix + gatya a pasin.
2/15 anonim válasza:
Természetesen viselhetsz színeset is, az előttünk levő menyasszony most augusztusban egy élénk kék ruhában volt. Szerintem nem volt éppen alkalomhoz illő az ő ruhája, pedig én is "polgárt pukkasztottam" rendesen a fekete-fehér menyasszonyi ruhámmal. Jól gondold át, hiszen ez lesz jó esetben az egyetlen nagy nap az életedben :) Sok boldogságot kívánok Neked :)
3/15 anonim válasza:
Amikor én voltam a menyasszony akkor normális menyasszonyi ruhám volt a polgári szertartáson. Vendégként általában nadrágkosztümben szoktam menni.
4/15 anonim válasza:
Te leszel a menyasszony, vagy vendégként veszel részt? Bocsi, nekem valamiért első olvasásra az jött le, hogy Te vagy a menyasszony, így utólag már nem vagyok biztos benne :)Ha vendég vagy, szerintem remek választás egy szép ruha :) Ha követni akarod a hagyományokat, akkor nem lehet fehér, fekete, vagy piros, úgy tudom. 2. válaszoló
5/15 anonim válasza:
Alkalmi ruhám lesz, fehér. Plázákban fogok körülnézni, szóval nem lesz nagy szám, csak egy egyszerű, de csinos ruhát szeretnék (persze menyasszonyként).
Amúgy meg azt veszel fel, amit csak akarsz, a lényeg, hogy jól érezd magad benne, és később se bánd meg a választást.
6/15 A kérdező kommentje:
Menyasszony vagyok. :)
2013. okt. 27. 22:46
7/15 anonim válasza:
Egyszer voltam egy nagyon távoli rokon esküvőjén a menyasszony ilyesmi ruhát viselt, csak világos kék színben, nagyon finoman díszített ezüstös gyöngyökkel. Annyira jól állt neki, és ha jól tudom 5 ezerért varratta :)
2.
9/15 anonim válasza:
Szerintem feher vagy vilagos ruha, ha nem akarsz menyasszonyi ruhat. NEkem is csak polgarim volt, de en menyasszonyi ruhat vettem fel. :)
10/15 anonim válasza:
Én egy hófehér, sellő fazonú menyasszonyi ruhában voltam. De egyébként bármit felvehetsz, voltam már olyanon is, ahol az anyakönyvvezető a maga egy részes ruhájával túlöltözte a farmernadrágos menyasszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!