Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lenne egy ilyen esküvői csokornak? (kép)

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm nemsokára férjhez megy. Arra gondoltam, hogy meglepem őt egy ilyesmi csokorral. Ez maradandó is, meg nem esik szét darabokra. Szerintetek elmenne egy ilyen esküvői csokornak?

[link]

2013. okt. 26. 14:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Amit #9 linkelt az teljesen más. Tényleg élethű, bár egy-két részlete nem tetszik, ettől eltekintve ilyet még én is szívesen fognék a kezemben.
2013. okt. 26. 15:40
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Pet-palackból van?

Meglepni semmiképpen ne lepd meg. A menyasszonyoknak elég erős elképzeléseik szoktak lenni. :)

2013. okt. 26. 15:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább ehelyett lepd meg egy esküvői albummal amit te készítesz vagy ha lesz leány bucsuja akkor az ott készült fotokat rakd egy albumba és azt vagy nem tudom de ezt a borzalmat ne!
2013. okt. 26. 16:05
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem tetszik! Nem ismerem a menyasszony ízlését, lehet neki tetszeni fog. DE meglepi semmi esetre sem legyen, beszéld meg vele, legalábbis szerintem. Én meglepetésnek mást gondolnék ki a helyedben.
2013. okt. 26. 16:19
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit gagyi hatású így képen keresztül.

Ha a barátnőd nem az a "rózsaszínes fajta", akkor szerintem nem jó ötlet.

Ráadásul esküvői csokornak szerintem a legtöbben mégiscsak élő virágot választanak, képen az is örök, illetve préselve meg is lehet őrizni egy részét a csokornak :)

2013. okt. 26. 16:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Amit a kilences linkelt, az szép, hasonlót keress, ha már mindenáron mű virágot akarsz.
2013. okt. 26. 16:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gagyi, még egy kislány szobájába dísznek el tudnám képzelni, vagy szülinapi dekorhoz, de esküvőre semmiképp.
2013. okt. 26. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves amúgy ez a barátnő?

Csak mert én is a közeljövőben házasodok, és remélem, egyik barátnőmnek sem jut ilyesmi az eszébe :D (Nem bántásból, aranyos vagy, hogy meg akarod lepni.)

2013. okt. 26. 17:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
NEkem a legnagyobb meglepetés az volt, hogy a barátnőm, aki tudta, hol csináltatom a csokrom, egyeztetett a virágossal, és megkaptam selyemvirágból is a csokrom. Azt tudtam, hogy enm akarom szárítgatni a valódit, de így mégis megmaradt :)
2013. okt. 26. 17:27
 20/24 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó: a barátnőd részéről ez a gesztus még aranyos is volt, de borzalom amit a kérdező linkelt ki.

Nem egy felnőtt embernek való ez az esküvő csokornak nevezett valami...

Nem tudom hány éves vagy kérdező, de az ízlésed vetekszik egy óvodáséval!

Szerintem az egyik legrosszabb meglepetés amit kitalálhattál...

2013. okt. 26. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!