Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a városligetben vagy más közterületen szertnénk lagzizni akkor azt kell engedélyeztetni/ bérelni? (sátrat szeretnénk)
Dehogy, csak kimész és önkényesen lezárod a területet. Praktikus ötlet, mert így az utánatok maradt mocskot majd a főváros takarítói szedik össze a szokásos munkájuk miatt.
Vicceltem. Természetesen kell engedély.
Nem fogják engedélyezni, mivel nem adottak a megfelelő körülmények, az infrastruktúra (mosdó, parkoló stb.).
Menjetek kerthelyiségbe.
A kerületi rendőrségre, vagy Fővárosi Polgármesteri Hivatalba kell menni.
Ezek fogják elutasítani a kérelmeteket.
:)
Vagy jelentsenek be "leány- és legénybúcsú felvonulást" a házasságkötő teremtől a városligeti nagyrétig. Rendőri biztosítással persze, mert félő, hogy a helyi kisebbség is előbb-utóbb bekapcsolódik a buliba. ;)
Ha engedélyeznék is: területfoglalás óránként értendő, + legalább 2 Toy-Toy bérlés, amihez szintén külön területfoglalási díjat fizet (no meg bérlés, szállítás oda-vissza). A rendőri biztosításért, vagy őrző-védőkért néhány százezer Ft. már meg se kottyan. :)
Egy szó mint száz: menjetek kerthelyiségbe. Ott a Gundel.
De az Állatkertben is megrendezhetitek. Nem vicc! :)
Mint fent írták, valóban kell engedély.
A gond az hogy elég sok mindennek kell megfelelni (ami persze nem lehetetlen) viszont így a lagzi szerintem a többszörösében lesz mint ha kibérelnétek egy helyet valahol.
Álcázzátok közterületi rendezvénynek. Akkor nagyon olcsó a helybérlés asszem 65 Ft/nm.
Viszont nem adhattok el semmit.
Így a menyasszonytánc bajos lesz.
Tényleg, amikor menyasszonytáncnál pénzt adnak a menyasszonynak kell számlát adnia?
A Robinson Étterem is nagyon jó, és hangulatos a tavon.
Már tartottam ott esküvőt, különleges, és egyedi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!