Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszik ez a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik ez a menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem pont az egyszerűsége tetszik.

2013. okt. 24. 14:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A felső része szép, de a szoknya nem tetszik.

A kesztyű stílusa sem jön be, vagy csipkéből választanám, vagy az mellett a kis bolero mellett döntenék a másik ábrán.

2013. okt. 24. 15:04
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
nekem tetszik, próbáltam is hasonlót, végül mást választottam
2013. okt. 24. 15:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl szép, kissé órmótlan és az anyaga is olyan bóvlinak tűnik, ráadásul túl csicsás. Én nem venném fel.
2013. okt. 24. 18:28
 14/24 anonim ***** válasza:
53%
Lesüt róla, hogy olcsó tucatruha.
2013. okt. 24. 20:00
 15/24 anonim ***** válasza:
45%
Nem tetszik, mivel mind a kialakítása, mind az anyaga, megvalósítása rossz. Olcsó, tipikus 20 éves ruha.
2013. okt. 24. 22:12
 16/24 A kérdező kommentje:

ok,lehet mégsem annyira egyszerű ez a ruha,lehet én látok mostanában túl sok giccses,csicsás ruhát és azokhoz víszonyítva tűnik egyszerűbbnek :)

Többen írják itt,hogy olcsó, rossz minőségű ruha. Linkelnétek kiváló minőségű ruhákat + árat mellé.

2013. okt. 25. 09:29
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
na hagyd hogy elbizonytalanítsanak..! nincs olyan ruha ami mindenkinek tetszik. akármelyiket raknád fel-úgyis lenne olyan aki leszolná
2013. okt. 25. 13:34
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem hagyom magam :) csak már kíváncsiságból kérdeztem

Az meg,hogy egszerű vagy nem egyszerű a ruha igazából teljesen lényegtelen ebből a szempontból.

2013. okt. 25. 13:40
 19/24 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Próbálgass, fényképezz.

Én 72.000 Forintért vettem a ruhám. Új volt próbálni sem próbálta senki.

Nem egy csúcstervezőtől való másrkás ruha volt. Szerintem jó minőségű, igényes munka volt. Én azóta sem láttam olyat, ami jobban tetszett volna.

2013. okt. 25. 13:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de mivel én nem szeretem a pántnélküli ruhákat ezért boleróval venném fel, mint ahogy a felső kis képen van.
2013. okt. 25. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!