Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez a menyasszonyi ruha?
Ez nekem egyáltalán nem egyszerű, max a vonalvezetése.
Egyébként nem rossz, de én nem venném fel, nem vagyok ennyire romantikus alkat.
Az egyszerűség ezek szerint relatív, nekem ez pont nem egyszerű. :)
Ez most ellentmondásosan hangozhat, én nem venném fel (az én ruhám egyszerű lesz), de ennek ellenére tetszik, mert szép és nőies. A lényeg, hogy passzoljon hozzád, tetsszen neked, és érezd jól magad benne! Ja, és persze "álljon jól" rajtad. ;)
Mondjuk nekem nem annyira tetszik. Valahogy az egész kivitelezése olyan elsietettnek tűnik, nincs finom esése, és én sem szeretem a pánt nélkülit.
De lehet, hogy élőben másképp nézne ki, szóval ha felveszed és azt érzed, hogy 'na, ez az', akkor ne gondolkozz egy percig sem.
Nekem nagyon tetszik :) A váll nélküli ruhákat én sem szeretem annyira, ez az egy "hibája" van, de amúgy tényleg egyszerű, elegáns. Boleróval mondjuk ez a hiba orvosolható.
Hasonlót szeretnék én is, csak mindenképp "vállas" verziót, lehetőleg félhosszú ujjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!