Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik a tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek/tapasztalatotok pl.: vateráról, ebay-ről vásárolt menyasszonyi ruháról (ha nem tudom felpróbálni)? Mindenki, aki így vásárolt jól döntött? Van valaki, aki pórul járt? Mindenképp saját ruhát szeretnék, de nem vagyok túl pénzes...
2009. nov. 12. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Próba nélkül egy ilyen különleges és drága ruhát semmiképpen nem vennék meg. Ez nem egy póló, ami akár még jó is lehet. Újjonan venni /csináltatni nagyon drága, ezért én inkább kölcsönöznék. A választék óriási.
2009. nov. 12. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek. És ha azt mondod szalagavatóra lesz, kb egy huszasért megkapod. Én egy gyönyörű esküvői ruhában táncoltam.
2009. nov. 12. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Ki az, aki ruhát próba nélkül vásárol?
2009. nov. 12. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Hú én nem mernék próba nélkül venni. Pont azért, mert amit azt hiszel, hogy biztos jól fog állni, elképzelhető, hogy nem. Én így jártam. Nagyjából tudtam, hogy milyen ruha fog jól állni, na most ennek ellenére olyan ruhám volt, amit ha képen látok, tuti nem választom. Nem azért mert nem tetszett, hanem mert úgy gondoltam nekem nem állna jól.
2009. nov. 13. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:

szalonokban is lehet venni régi modelleket olcsón. 30-50.000 között. Ha Bp-en laksz, akkor nézd emg a Fehér Szalonban, ott gyönyörűek vannak. Fel is tudod próbálni, és rád alakítják ezért az árért.

[link]

2009. nov. 16. 07:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. nov. 16. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is itt a Fehér Szalonban vásároltam magamnak ruhát!

Muszáj, hogy felpróbáld, mielőtt megveszed!!!

Nekem volt egy elképzelésem, és tök bénán állt rajtam.

Végül is ebben a szalonban felpróbáltam vagy 10 ruhát. Ha jól emlékszem, 45ezer volt a ruhám végül.

2009. nov. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!