Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem velem egyidősekhez szólna de válaszolhatnak rá idősebbek is. Ti menyire tarjátok fontosnak az esküvőt és a házasságot?
Figyelt kérdés
Létszíves normális válaszokat.Köszönöm.
18/f
2013. okt. 22. 13:36
11/33 anonim válasza:
Szerintem a te korodban még nem is kell fontosnak tartani a házasságot. Én is így voltam ezzel. Sőt, én idén, 32 évesen mentem feleségül a gyerekem apjához, két tanúval.
12/33 anonim válasza:
Olyan formában nem tartom fontosnak, hogy ha pl. a párom kijelentené, hogy nem szeretne esküvőt, akkor elfogadnám és nem nyaggatnám vele. Nem azért vagyok vele és élünk együtt, hogy egyszer majd elvegyen, mert az minden álmom. Hanem sokkal fontosabb az, hogy szeretem, boldogok vagyunk, együtt élünk, tervezzük a jövőnket. Természetesen ha megkéri a kezem boldog leszek, és örömmel leszek a felesége. :) (De nem lenne túl nagy felhajtás, nem azok a típusú emberek vagyunk, akik több száz fős lagzit csinálnának.)
23/N
13/33 Andizsuzsi válasza:
Nem bűn, de te írtad, hogy azért nem tartod fontosnak, mert sokba kerül. Ezért válaszoltam, hogy ez nem lehet akadály, mert a házassághoz nem kell sok pénz. Gyakorlatilag 0 forinttal is lehet házasodni.
14/33 anonim válasza:
Annyira imádom, hogy sokak szerint kétféle esküvő van csak: kéttanús, vagy többszáz fős falulagzi...
15/33 anonim válasza:
Légyszíves, tanulj meg helyesen írni!
Nem tartom fontosnak, főleg nem a nagy lagzikat. Pénzkidobásnak tartom.
16/33 A kérdező kommentje:
Rendben.De azért köszönöm hogy legalább nem piszkáltatok a kér miatt és köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 22. 14:17
17/33 A kérdező kommentje:
Kérdés akart lenne de elírtam.
2013. okt. 22. 14:26
18/33 anonim válasza:
én 26 vagyok, de mindig is fontosnak tartottam a házasságot. Nem a jogi része miatt, számomra az lényegtelen, hanem számunkra (férjemnek is) így teljes a kapcsolatunk. Mindketten ezt a példát láttam, bár az én szüleim elváltak sajnos, de akkor is fontosnak tartom. Nem gondolom, hogy csak egy papír, a papír csak a házasság jogi velejárója. Régen sem a papírért házasodtak, hanem az összetartozás jelképe volt. Én sem tudom a csak egy papír kifogást, ha valakinek annyira mindegy, akár alá is írhatja. Abban sem hiszek, hogy elvesztem a személyiségem, az identitásom, komoly gondok vannak, ha valaki a házasságkötéstől más személyiséggé válik. Nem óckodom az férjem/uram/asszony/feleség megnevezéstől, a gyerekEM szintén birtokos jelző, mégsem zavar senkit. Ez mondjuk lehet, hogy csak az én hülyeségem, de én így gondolom :)
19/33 anonim válasza:
Irtózok a házasság gondolatától is. Mindig alakulhat úgy, hogy egy kapcsolat tönkremegy, és ha nekem innen el kell mennem, akkor csak becsukom magam mögött az ajtót, és szabad vagyok. Nem még évekig pereskedjek, meg rámenjen egy ügyvédre a pénzem...
20/33 A kérdező kommentje:
Értem.
2013. okt. 22. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!