Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A kérdésem velem egyidősekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdésem velem egyidősekhez szólna de válaszolhatnak rá idősebbek is. Ti menyire tarjátok fontosnak az esküvőt és a házasságot?

Figyelt kérdés

Létszíves normális válaszokat.Köszönöm.

18/f

2013. okt. 22. 13:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
61%

Én abszolút nem tartom fontosnak. Nem is áll szándékomban férjhez menni, maximum akkor ha valami miatt 'muszáj'. Egyébként nem. Szerencsére a párom is így gondolja.

22/N

2013. okt. 22. 13:40
 2/33 anonim ***** válasza:
85%

10-es skálás 10/8.

Nem feltétlen fontos, megértem azt aki nem szeretné de én ennek ellenére egy szép gesztusnak tartom, egy kinyilatkoztatás a világ felé "Igen én ezt az embert akarom egy életre a páromnak". Egy kifogást nem tolerálok az "ez csak egy papír" kifogást. Ha valakinek csak egy papír (tehát lényegtelen van-e vagy nincs) akkor ha már szeret valakit elvehetné. Viszont eltudom fogadni azt, hogy nem hisz a házasság intézményében, elvált és nem szeretne többet, sose akart és így szerettem meg. stb. Nekem fontos. Mások véleményére nem adok :)

22L

2013. okt. 22. 13:40
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Most 23 vagyok, de a te korodban is úgy gondoltam, hogy a házasság fontos dolog.
2013. okt. 22. 13:42
 4/33 anonim ***** válasza:

Csak annyiban tartom fontosan,hogy gyerekvállaláskor nem kell apasági pl,illetve jérnak kedvezmények házasoknak (nekünk pl cégnél házasoknak extra juttatások vannak).

De nagy felhajtást,stb,na azt nem.2 tanúval fogunk házasodni.

25/N

2013. okt. 22. 13:47
 5/33 A kérdező kommentje:
Nem nekem abszolút nem fontos csak érdekelt hogy a válaszolok közül menyien tartják fontosnak.Én nem tartom fontosnak mert a sokkba kerül és a megszervezése az stresszes főleg ha párok között nincs megegyezés.Köszönöm hogy válaszoltatok.
2013. okt. 22. 13:48
 6/33 A kérdező kommentje:
De azt hogy sokkba kerül azt azért írtam mert ismerek egy csomó lányt akik ilyen hatalmas esküvőről ábrándoznak és az biztos nem olcsó.
2013. okt. 22. 13:49
 7/33 anonim ***** válasza:
55%
Te csak a pénz részét nézed, nem mást. Látszik, hogy gyerek vagy még.
2013. okt. 22. 13:50
 8/33 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Munkaidőben, hivatali helyiségben térítésmentes a házasságkötés. Más kifogást keress.
2013. okt. 22. 13:52
 9/33 A kérdező kommentje:
Ebben 7-es azért igazad van tényleg még gyerek vagyok egy kicsit de akkor is azért nem olcsó egy több mint száz fős esküvő mivel én már voltam olyanon most nekem 2 tanússal nincs bajom annak a megszervezésével nincs is túl nagy probléma.
2013. okt. 22. 13:55
 10/33 A kérdező kommentje:
Miért keresnék kifogást én csak kíváncsi voltam mások véleményére hogy mi a véleményük az esküvőről de ha ez ekkora bűn hogy valaki kíváncsi mások véleményére akkor legközelebb nem kérdezek.
2013. okt. 22. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!