Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második esküvőn milyen ruhát viseljen a menyasszony?
Szerintem jobb a pezsgő szinű, mivel a fehér ugye az "ártatlanságot" képviseli. de ha te jobban éreznéd magad patyolat fehérben akkor azt veszel! már nem abba a korban élünk h megszólnak ezért! biztos érted h miről beszélek..már a fehér nem a szűziességet és a tisztaságot jelképezi:)
2009. nov. 11. 13:09
ne haragudj! az első vagyok!!csak most olvasom h csak polgári lesz!!bocsi!
2009. nov. 11. 13:10
Szia, nezegesd a linkeket amiket korabban kultek mar az eskuvoi kerdesekre. Nagyon sok link van, sokfele ruhaval!
En a helyedben egy feher kosztumot keszitettnek, vagy vennek. Egy feher nadrag, feher blezerrel, kis viragcsokorral. Ezt a kosztumot finom, egyszerure keszittesd hogy utana is tudjad hordani majd. Akar kulon csak a nadrag reszet, akar a blezert egy bluzzal.
Voltam mar olyan eskuvon, ahol a menyasszony 2.-szorra eskudott, es o volt ebben a feher kosztumben. Nagyon egyszeru, nagyon csinos volt.
2009. nov. 11. 13:11
Édesanyám egy nagyon szép csontszinü kosztümben ment másodszorra férjhet, nekem pedig szürkéskék nyári kosztümöm volt, fehér kiegészitökkel.
Szerintem valamilyen kosztümöt válassz, nem feltétlen szigorú szabással, de azért elegáns legyen.
Fehér menyasszonyi ruhát nem vennék fel, azt második esküvön kicsit nevetségesnek érezném.
2009. nov. 11. 13:16
Olyan ruhát vegyél amilyet szeretnél . Sokan esküsznek habos-babos ruhába az önkormányzatnál is.
2009. nov. 11. 13:18
én a második esküvőmön egy nagyon csinos törtfehér nadrágkosztümben voltam - nem is éreztem volna jól magam egy nagy habosbabosban
2009. nov. 11. 13:20
Ha nem vagy mindenáron nadrágos, akkor nadrágot ne! A kosztüm is olyan ódivatú nekem. Óriási választék van ma már gyönyörű alkalmi ruhákból, millió színben. A hófehér habos-babos tényleg vicces picit, de ha Neked abban esik jól, miért ne? Én valami színes, de olyan szabásút és anyagút választanék, amiben menyasszonynak érzem magam! A szalonokban -menj el többe is-, rengeteg tanácsot tudnak adni.
2009. nov. 11. 16:13
Nekem a jövő héten lesz a második esküvőm.Sokat gondolkoztam miben legyek,mivel kismama is vagyok,igy még nehezebb.Viszont találtunk egy gyönyörü szép smaragd zöld szinü,mell alatt elvarott ruhát,ami a pocakot is takarja.Kicsit ózkodtam először a szine miatt,de a párom megyőzött,és már nem cserélném le fehérre:-)
2009. nov. 11. 17:18
Olyan ruhát válassz amiben jól érzed magad ha az szép menyasszonyiruha akkor abban ha egyszerübb akkor pedig abban!Ne foglalkozz másokkal!!!!Csak nektek legyen jó!ÉS csak egy kis szolid lesz vagy milyen az esküvő?
2009. nov. 11. 22:26
Kapcsolódó kérdések: