Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így hosszú távú közös jövőt tervezni?
27 évesek vagyunk, 3 éve együtt. 1 éve élünk együtt, 1 éve volt az eljegyzés is. Nagyon bizonytalan vagyok a házasságot illetően.
Barátnőmmel teljesen különböző típusok vagyunk, ezért a hétköznapokban viszonylag gyakran veszekszünk. Vannak jó pillanatok is, de azért jelen van a veszekedés is.
Valahogy nem merek vele sírig tartó kapcsolatot tervezni. Teljesen máshogy vélekedik a kapcsolatokról, mint én. Én szeretek jó előre tervezni, ő azt vallja, éljünk a mának, amíg boldogok vagyunk, addig tart, aztán ha elválnak útjaink, ez van. Nekem ez a hozzáállás nagyon nem szimpi. Ha a tévében is van ilyesmiről szó, mindig ezt erősíti meg bennem, mert mondja, hogy soha sem késő újra kezdeni.
Ő nem az a nagy Ő típus, szerinte nincs ilyen, szerintem van. Szerinte teljesen normális, hogy egy ember az életében 6-8 emberbe is szerelmes tud lenni, szerintem max. 1-2, ha ennél több, akkor nem is igazán tudja, mi az igazi szerelem.
Szóval nem merek vele úgy tervezni, mert mi van, ha 2 év múlva már elmúlik a nagy lángolás meg az ilyesmik, aztán véget vet a kapcsolatnak.
Tudom, hogy most az önbizalomhiányról írnának sokan, pedig higgyétek el, ez nem az. Lehet nehéz elhinni, elég nagy önbizalommal rendelkezem.
De barátnőm mindig is ilyen típus volt, szinte mindegyik kapcsolata 2 éves volt eddig, egy volt ami 5 évig tartott, de ott volt kavar rendesen, mást szeretett már az utolsó éveikben, de nem lépett ki a kapcsolatból.
Mi a véleményetek erről?
Nem tudok nyilatkozni, hogy ilyenek e a mai nők. Körülettem egy sem ilyen....sőt...
Én is nem egész 2 hónapja házasodtam :)
Biztos vagyok benne, hogy nagyon szereted, de szerintem ő nem az a típusú lány, aki egy életre tervez jóban-rosszban. Csak addig lesz veled, amíg a jóban rész tart, ha nála még mindig a ruha és cipő a legfontosabb kérdés,az elárul valamit. Nem hiszem, hogy komoly problémákon át fog tudni segíteni, nem hiszem, hogy ő egy anyukának való típus, mert a gyerek elég sok lemondással is jár, a leírtak alapján ő meg olyan élj a mának típus.
Ne vedd el, nem mondom, hogy szakíts vele, de szerintem pár éven belül, az első nehézségeknél ő úgyis továbbáll.
Ennek így semmi értelme. Nem bízol benne, hogy kitart melletted, és ő maga sem, márpedig a házasság alapja ez lenne, nem?
Legyetek együtt, érezzétek jól magatokat, szeressétek egymást, de csak akkor házasodjatok, ha tényleg biztosak vagytok magatokban. Mindketten.
"Mi van a mai nőkkel, ennyire nem menő már a hosszú párkapcsolat vagy mi?"
De nagy a szája valakinek. Ezt ugyanúgy el lehetne mondani sok "férfiról" is, úgyhogy nem kell ide ez a debil, retardált duma. Én már 5 éve élek párkapcsolatban, 23 évesek vagyunk a párommal, és csupa csinos, intelligens, szorgalmas nő vesz engem körül, akik már hosszú-hosszú éve kapcsolatban vannak, vagy mondok jobbat, néhányan még le se feküdtek senkivel sem, mert az igazit várják.
Mi a véleményem? Magadnak mondasz ellent. Bizonytalan vagy a házasságban, de azért eljegyezted őt. Most szerinted erre mit lehet mondani? Mi lenne a mai nőkkel? Nincs velük semmi.... csodásan vélekedsz a párodról is. További sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!