Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem nagyon szép főleg a felső része.
12/22 anonim válasza:
Úgy látom, valakinek nagyon tetszik a ruha, mert a legártalmatlanabb választ is lepontozta...vicc.
Nekem sem tetszik, rögtön egy strucc jutott eszembe róla. DE! Biztos vannak olyan nők, akiknek nagyon jól állna, és az esküvő hangulatához is passzolna.
13/22 A kérdező kommentje:
Monique Lhuillier.
2013. okt. 12. 12:55
14/22 A kérdező kommentje:
Mindenki le lett pontozva,azok is akik esetleg pozitivat irtak a ruháról:) Nem én pontoztam.
2013. okt. 12. 13:34
15/22 anonim válasza:
nem venném fel ezt a ruhát. olyan, mintha tépett függönyökből varrták volna össze.
16/22 anonim válasza:
Engem is tollseprűre emlékeztet, tehát nem venném fel. Pedig semmi bajom a szép, abroncsos ruhákkal, de ez elég csúf.
17/22 anonim válasza:
Nem az esetem, szerintem màr túl sok. De az a lényeg,hogy annak tetszen,aki viselni akarja. :)
18/22 anonim válasza:
Szerintem szép a ruha, de ezen a lányon nagyon rosszul áll. Egyébként tetszenek a hasonló ruhák, ez az egyik kedvencem: [link]
19/22 anonim válasza:
A felsőrésze trikóra emlékeztet, az alsó része egy papagájra. Gusztustalan és ízléstelen.
20/22 anonim válasza:
ez a ruha a macskámra emlékeztet..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!