Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik volt a legborzalmasabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt a legborzalmasabb esküvői ruha, amit valaha láttál? Linket várok.

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Engem is zaklatott :D De még mindig tartom magam ahhoz, hogy a fekete ruhás menyasszonyé a legborzalmasabb cím! :D
2013. szept. 29. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem érti meg, hogy pont ezekkel az állandó, ellenszenves húzásaival teszi magát felejthetetlenné.
2013. szept. 29. 20:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Fekete ruhás menyasszony? Miről maradtam le? Valaki belinkelné a képet?
2013. szept. 30. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:
92%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__4..

Facebook profilt is megtalálod a neve alapján.

2013. szept. 30. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Két ilyen elátkozott ruha van, az egyik a fekete öves és bolerós, irtó előnytelen (ez a menya zaklat mindenkit, aki megemlíti a ruhácskáját). Állandóan töltögette fel magáról a fázisképeket, mindenki könyörgött, h legalább fekete bolerót ne vegyen fel hozzá, de bicskanyitogató stílusban válaszolt sokszor.

Ráadásul ezt a ruhát megvette egy másik menya, ő fehér boleróval hordta, neki a barátnője(?) linkelte ide fel a képeket...

és van ez a tök fekete ruhás, ez szerintem normálisabb, a színtől függetlenül ez a ruha sokkal szebb, mint amaz.

2013. szept. 30. 11:25
 16/19 anonim ***** válasza:

15-ön így volt tényleg, de szerintem sem a barátnő linkelte, de neki jobban állt, ha lehet ilyet mondani, mert alapból husisabb volt, és emiatt nem érezted azt, hogy kövérít rajta annyit.

14.

2013. szept. 30. 12:05
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

A fekete öves csaj az nem százas, a nagy napon a szemöldöke is olyan volt, mint egy görbe golfütő és még fel volt háborodva, mikor mondták neki, hogy a saját kezű sminkje még hagyján, de az is amúgy úgy nézett ki, mintha bevertek volna neki egyet, mert a fekete kontúrozása szétfolyt és beült a szeme alá, de az a szemöldök az rémes. És tényleg írogat, mikor elve ő kérdezgette nem tudom én hány kérdésen keresztül, meg rengeteg képpel - amit ő maga rakott fel magáról - a véleményeket, mikor meg megmondták neki, akkor idegrohamot kapott.

Nekem is az volt a leggázabb ruha, amit láttam. Láttam már más nem szép ruhát is, leginkább azok között, amiket ide feltöltenek magukról, de azokban legalább nem folyt szét a menyasszony, nem kövérítette a végtelenségig, egyszerűen csak az én ízlésemnek nem felelt meg többnyire a díszítés, vagy volt egy menyasszony, aki hímzett, csipkés, kötényes, sújtásos, buggyos, pártás, fátylas, paszományos összeállításban ment férjhez, de az is csak sok volt, nem olyan totális rossz kialakítású, alakot tönkretevő ruha, mint a fekete öves menyasszonymesteré. :)

De már innen is töröltette, ahol belinkelték a szép ruháját. :)

2013. szept. 30. 18:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, nem teljesenszázas. Egy másik, ronda ruhákat firtató kérdésnél, ahol természetesen az ő ruhája is előkerült, azt sérelmezte, h itt mindenki név nélkül "szidalmazza"... Egy anonim oldalon.

Gondolom, állandóan a blogja statisztikáját figyeli, mikor érkeznek a gyakoriról, hiszen akkor megint ő a téma. Retorikája nem túl választékos: mindenki egy embertelen, szemét lény, aki fel meri emlegetni meseszép ruháját (amit ő linkelgetett annyiszor).

2013. szept. 30. 21:28
 19/19 anonim ***** válasza:
[link] szerintem ez ronda
2013. okt. 23. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!