Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti esküvőhöz kb.60 fős éttermi helyszínt tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Kipróbált, tapasztalat alapján történő ajánlásokat kérnék. A szokásos honlapokat végignéztem. Ne azokat ajánljátok. Köszi!2013. szept. 23. 20:55
2/6 anonim válasza:
Nekem is éppen a Trófea jutott eszembe. Ha pesti lennék, és ennyi vendéget szeretnék, akkor sehova máshova nem mennék.
3/6 anonim válasza:
A mienk aHullám vendéglőben volt. Van benti rész, de szerintem ott igzaiból a kinti rész a jó. Nekünk nagyon bejött, szuper választás volt. Trófeát mi is néztük, de nekem nem tetszenek ott az esküvői feltételek, de persze ez csak az én véleményem, kedves kérdező, lehet nektek pont az lesz a tökéletes.
5/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, a Trófeában voltál is esküvőn/a tiéd ott volt, vagy mint csak ötletet mondod? És ha voltál is akkor melyikben?
2013. szept. 26. 19:31
6/6 anonim válasza:
Bármelyik jó étterem meg tud rendezni egy 60 fős esküvői vacsorát! Nem olyan nagy létszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!