Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti a koszorúslány ruháját?
Figyelt kérdés
2006. nov. 8. 22:39
1/11 anonim válasza:
Erre nincs általános szabály, megegyezés kérdése. Ha a menyasszony különleges kívánságokkal áll elő a ruhát illetően, akkor célszerű neki állnia a cehet.
2/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, (és felénk ez is a szokás), hogy a koszorúslányok maguknak fizetik a ruhát, és a menyasszony fizeti a kis csokrukat.A menyasszony kérheti, hogy kék, rózsaszín, stb legyen a választott ruha.Ha a menyasszonynak speciális kívánsága van, pl. mindenki egyforma szabású ruhában legyen (mint az amerikai filmekben, akkor ő állja a kölcsönzési díjat.
3/11 Szőkecsaj válasza:
Általában a koszorúslány szülei.De ha a menyasszony avgy a vőlegény gazdag és erre is áldoz akkor ezt a szülők örömmel fogadják szeritnem..:D
4/11 anonim válasza:
Ha a menyasszony egyen-ruhat akar,fizesse o,ha feher ruhacskarol ami utana meg felveheto mashova (tehat nem a gicces habos-babos kategoria),akkor a koszoruslany szulei.
Ha pedig mind felnottek,akkor megbeszeles kerdese.
5/11 anonim válasza:
A koszorúslány
(legalábbis mikor az voltam nekem kellett)
6/11 anonim válasza:
szerintem ezt is az adott helyzet dönti el, van,akinél a koszorúslány, van, akinél a menyasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!