Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha mi csak polgári esküvőt szeretnénk?
Figyelt kérdés
Miben más ha van templomi is?
Sajnos az anyagi keretunk nagyon szűkös 2 tanúval szeretnénk szülőkkel utána pedig vacsi.
Menyasszonyi ruha lesz mindenképp.
Szerintetek nem gáz ha nem tartunk nagy dinom dánomot? Se templomi se lagzi
2013. szept. 19. 22:47
1/17 anonim válasza:
Kérdező, a templomi esküvő akor bír fontossággal, ha a párnak legalább az egyik tagja vallását gyakorló hívő, de az akkor azt is tudja, hogy az miben más. Ezen túl szimpla képmutatás...
2/17 anonim válasza:
A templomi esküvő annak fontos, aki vallásos.
4/17 anonim válasza:
Ha nem érzed, hogy miben más, akkor ne esküdjetek templomban.
5/17 anonim válasza:
Az én szüleimnek is csak polgári esküvőjük volt. Egyikük evangélikus, másikuk meg református, de egyikük sem gyakorolja a vallását, nekik ez nem volt fontos. Az más kérdés, hogy én meg római katolikus vagyok (felnőtt fejjel döntöttem és keresztelkedtem meg, bérmálkoztam stb.), a választottam is az, és mi szeretnénk majd templomi esküvőt is. De ez nekünk belülről fakad. Nem a külsőségek kedvéért, nem képmutatásból. De nagy lagzit mi sem szeretnénk.
6/17 anonim válasza:
Úgy tudom, a XX. század eleje óta törvényesen elfogadott a polgári esküvő, nem kötelező a templomi, azaz már vagy 100 éve!:-))) (De javítsatok ki, ha nem jól tudom.)
7/17 anonim válasza:
Ha szűkösek az anyagiak akkor ha kínos ha nem, úgysem tudtok nagy bulit csapni, és nem, egyáltalán nem kínos. A szüleimnek csak polgári esküvőjük volt és talán ha 15-en voltak, mégis boldogan éltek 43 évig. :)
8/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz ! Mi is ilye3t akarunk mindössze a párommal .Két tanú és kész ! Sajnos párom oldaláról nincsenek szülők .Az én szüleim meg .... pfff :/most hosszú lenne leírni .. , Anyumék is két tanúval házasodtak ,ez úgy látszik mifelénk családi vonás . A legjobb lesz a két tanús számunkra. Az is ugyanolyan jelentéssel bír ,az számít ,hogy nektek jó legyen . Sok boldogságot .
9/17 anonim válasza:
Dehogy baj! Nálunk is csak polgári volt, mert nem igazán vagyunk vallásosak és szerintünk is túl sokba kerülne, fölösleges. Polgári után nálunk is csak egy pár órahosszás ebéd volt a Trófeában, utána mindenki ment haza. Nekünk így volt jó, erre volt igényünk és pénzünk. Mindenki úgy tartja a saját esküvőjét, ahogy jólesik, ahogy szeretné. Sok boldogságot kívánok! :)
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!