Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a teendők, amiket az esküvőtök napjára, illetve azelőtti napra hagytok?
Holnapután lesz az esküvőm, és nem tudom, hogy mindent elvégzek-e, amit szükséges.
Gondolok itt a szépségápolástól a cipőtakarításig mindenre:)
Köszi a segítséget!
Én írtam egy listát a legelején, hogy mit kell elintézni. Ezt még egyszer átfutottam. Ellenőriztem a ruhát (pontos-e a méret, nem kell-e igazítani), az ékszereket, hogy minden a helyén van, a legfontosabb emberek (tanuk, szülők, koszorúsok) tudják-e mikorra kell jönni, hol találkozunk. Felhívtam a cukrászdát, hogy a süteményekkel minden rendben van-e és leellenőriztem, hogy tudják-e mikorra és hova kell hozni. Bementem az étterembe és ott leellenőriztem őket (menü, időpont, minden...).
Nagyjából ennyi.
Én már csak a díszítést szerveztem meg... És a virágosommal csacsogtam.. :)
Egyet ne felejts el... Amit én elfelejtettem...
:)
A cipőm talpárol nem vettem le a matricát..
Táncolás közben ledobtam...
és a kamera észrevette...
És ott fityegett a cimke...
Az kicsit gáz..
De minden isteni lett!!!
Minden tökéletes volt...
És örök életemben egy hatalmas élmény marad...
Még akkor is, ha most úgy tűnik... Lassan vége...
De imádtam... És soha nem bánom meg!! Még, ha el is kell válnom... Bár ez nem így volt tervezve...
Neked sok sikert..
És sok boldogságot!!!
ÉLVEZD KI MNDEN PERCÉT!!! Én is azt tettem!! És örök élmény.. :) Soha többet nem élheted át.. :)
Remélem te megtaláltad a párod egy életre... :)
Semmi baj:)
Azért most, mert babát várunk, és szeretnénk, hogy ha mire megszületne összeházasodnánk:)
Biztos szebb nyáron, viszont én nagyon izzadós vagyok, és nem bírom a meleget.Mindenképpen ősszel szerettem volna.
Nekünk is október végén volt (tavaly), mert a férjem nem bírja a meleget+izzadós.
Mi mindent elintéztünk szombatra, pont akkor volt hosszúhétvége(4 napos). Bár a magyaros ruhámról lemaradt a szalag, amit a mellénybe kellett befűzni, így rohantunk szombaton reggel a piacra, hogy vegyünk vmi piros szalagfélét:). Na meg délelőtt a fodrász után rohantam kiskabátért egy kölcsönzőhöz. De mi mindent elintéztünk addigra.
Ja, igen. Én is csatlakoznék az előzőekhez, hogy ez a nap olyan lesz, hogy akkor csak rólatok szól minden. Nem is lesz időd szinte azzal foglalkozni, hogy most ki hol van.
Csak érezzétek jól magatokat, mert ilyen nap csak egyszer van az ember életében. Én nagyon jól éreztem maga, és NEKED IS UGYANEZT KÍVÁNOM. LEGYEN NAGYON SZÉP NAPOD:). GRATULÁLOK:)
szia
én csak nagyon sok boldogságot szeretnék kívánni nektek! :) és jó bulizást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!