Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párommal esküvőt tervezünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal esküvőt tervezünk, sajnos mindkettőnk apja meghalt. Írnátok nekem olyan szövegeket amit majd a vőfély mond a búcsúztatón?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet, hogy a párommal az esküvő előtt kimenjünk a temetőbe menyasszony és vőlegény ruhában?
2013. szept. 18. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

És így komolyan képesek vagytok összeházasodni???

A mi esküvőnk előtt a férjem papája halt meg, de a férjemre és a családjára való tekintettel az esküvőt lefújtuk és néhány hónappal később tartottuk meg.

2013. szept. 18. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Ki irta, hogy most haltak meg? A kérdésben csak annyi van, hogy egyikük sem el mar. Mi van, ha 10 -15 eve menet el??? Buta vagy, elso.

Igen, kérdező, szerintem szep gesztus.

2013. szept. 18. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Első vagyok és nem buta.

Ez itt a gyakori, ahol minden megesik. Nem ez lenne az első, hogy valaki így esküvőt tartana!

Amúgy meg kérdező, ha nem most történt a haláleset, akkor a megemlékezést nagyon jó ötletnek tartom, de azért temetőbe szerintem ne menjetek ki.

2013. szept. 18. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Részvétem.

Első:Ez ugye csak vicc volt? Egyetlen szóval sem írta h most haltak meg...

Egyébként szerintem is szép gesztus lenne. :)

2013. szept. 18. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Tudtok olyan szöveget amit majd a vőfélynek kell mondania?

Első! Mindkettőnk apukája hét éve hunyt el.

2013. szept. 18. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon szép gesztus lenne kimennetek. Viszont azt nektek kell tudni, hogy milyenszinten álltok a gyászban. Én a nagyimhoz csak másnap tudtam kimenni, mert nekem nagyon rátett volna a hangulatomra, hogy a temetővel még emlékeztetem magam arra, hogy nem tud ott lenni velem.

Megpróbálom valahogy megkeresni a vőfélyünk által mondott szöveget, szerintem nagyo nszép volt,

2013. szept. 18. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ti tudjátok, jó ötlet-e. Szerintem maximum kis létszámú, családias esküvőn, azért egy több száz fős lagzin nem feltétlenül tartozik a gyászotok a távolabbi ismerősökre. De ahogy ti érzitek, valószínűleg mindenki tiszteletben fogja tartani a döntéseteket.

Én más típus vagyok, nekem az esküvőn, vagy keresztelőn az elhunytak búcsúztatójának ugyanúgy nincs helye, mint ahogy temetésen sincs helye lagzinak, meg mulatozásnak.

Meg aztán nekem ez egy intimebb téma, én kicsit hatásvadásznak érezném, hogy az esküvő után menyasszonyi ruhában pompázok a temetőben, nagy nyilvánossággal. (Megértem azokat is, akik ezt szeretnék, senki ne sértődjön meg). Nekem ez egy intim dolog, inkább az esküvő előtt mennék ki egyedül, vagy egy-két nagyon közeli családtaggal, egyszerű ruhában, feltűnés nélkül.

Viszont ha ti úgy érzitek, hogy így adjátok meg a tiszteletet az elhunyt szülőknek, akkor tegyétek ezt.

2013. szept. 18. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem arra gondolt, hogy a násznéppel mennek ki. Azt írta, hogy a párommal.

Barátnőmék kimentek, az apukája sírjához, nekik az egész előtt volt a fotózás, szerintem a fotózás végén mentek oda, hogy ne legyenek könnyesek utána a fotók, de ott is csináltak egyet.

Az albumban úgy néz ki, hogy időrendben vannak a fotók, a lagziról az utolsó kép olyan, hogy a helyszín kívülről, a sötétből lefényképezve, ahogy égnek a fények. Aztán ha lapozol egyet, akkor ott a legutolsó kép, amin a sírkő mellett állnak, mint menyasszony és vőlegény. Valahogy nekem olyan szép volt és szomorú is egyben, mikor megnéztem az albumukat, de én is így csináltam volna. Hál Istennek nem kellett...

Másnap meg kivitte a csokrát a sírra.

2013. okt. 9. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!