Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Török-magyar házasság. Hol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Török-magyar házasság. Hol, és hogyan tudjuk intézni, ha mindkét országban szeretnénk összeházasodni?

Figyelt kérdés
A vőlegényem török, én magyar. Szeretnénk Magyarországon, és Törökországban is egybe kelni, de fogalmam sincs, hogyan zajlik ez. Tud valaki segíteni? Jár/járt valaki hasonló cipőben?Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 5. 09:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

10:45-ös vagyok.

Aki keresztény az nem török!!!!!!Ennyi!:P

2009. dec. 10. 10:19
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
hát te totál hülye vagy már bocs
2009. dec. 10. 10:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

buddhisták meg csak japánok lehetnek mi?

KOMOLYAN MONDOM A HOZZÁD HASONLÓK MIATT KÖTNÉM MŰVELTSÉGI CENZUSHOZ A VÁLASZTÓJOGOT!

idióta

2009. dec. 10. 10:48
 14/23 anonim ***** válasza:
10:19: minél többször írod be, annál hülyébbnek fogsz tűnni, a felkiáltójeleid ellenére. Legközelebb majd az örményekről vagy az egyiptomiakról írod, hogy nem lehet köztük keresztény? Anyám...
2009. dec. 10. 12:01
 15/23 A kérdező kommentje:
Na azt én se értem, hogy miért nem török a kedvesem:) Mert nem muszlim?:) Naneee:) Már megismertem pár muszlim barátját is, egészen másként élnek, mint ahogy ezt a "hatalmas tudást" birtokló válaszadó gondolja:)
2009. dec. 10. 12:29
 16/23 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem pedig TI vagytok az idióták!

Te pedig KEDVES kérdező ha már hozzámész telepedjetek le török országban és élj úgy mint a török asszonyok!Nem szólni a férjét minden téren kiszolgálni,rokonoknak és ás ismerősöknek kezet csókolni,ja és ami a legjobb kussolni!!!!!És olyan ruhában járni amiből csak az arcod látszik ki!Ezt kívánom neked!!!:P

2009. dec. 10. 21:26
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Mekkora egy kis hülye gyökér vagy te, utolsó válaszoló!

Válaszoljak most neked rendesen is? Fogd már fel te hülye:

1. A török az egy nemzetiség, nem pedig vallás! A törökök nagy része muszlim, de ez nem azt jelenti hogy minden török muszlim! Egy török nemzetiségű ember ugyanúgy lehet keresztény, buddhista, vagy akár ateista is! Magyarországon sem mindenki keresztény!

2. Törökországban egyáltalán nem túl elterjedt a csador viselete (amiből csak a szem látszik ki), mint már többen leírták, a nők fel vannak öltözve, de nem csadorban járnak!

3. Szakadj már le a hülye kalandfilmekről amiknek a hitelessége nagy nulla

És várj, a végére leírom még egyszer: AZ HOGY VALAKI TÖRÖK, AZ NEMZETISÉGET JELENT, NEM PEDIG VALLÁST!

ülj vissza az iskolapadba ha ennyit nem vagy képes felfogni!

Keresztény nép, hindu nép, buddhista nép nincs!

Keresztény vallás, hindu vallás, buddhista vallás van!

Amerikai vallás, orosz vallás, török vallás nincs!

Amerikai nép, orosz nép, török nép van!

Na, leesett már kis retard?

2009. dec. 10. 21:36
 18/23 A kérdező kommentje:
kedves 21:26-os válaszoló:) hasonló jókat kívánok neked, meg az egész családodnak is, érzem és áthat az "okosságodból" áradó "emberszeretet, és jóindulat". Anyuék tuti örülni fognak majd annak a pár plusz tevének, ami innentől itt legelhet a kertben:D nah megyek csadort venni:D sziaaa:D
2009. dec. 10. 22:11
 19/23 A kérdező kommentje:
21:36 os válaszoló:) köszi, hogy próbálod neki elmagyarázni, de szerintem úgyse fogja megérteni, felesleges pazarolni rá a karaktereket! köszönöm szépen neked is, és a többi értelmes válaszolónak is a hozzászólást!:)
2009. dec. 10. 22:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Hülye válaszoló annyit se tud, hogy Törökországban a Kemal Atatürk nagy reformja óta tilos csadort viselni. :-)
2009. dec. 10. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!