Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen szolgáltatókat illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szolgáltatókat illik meghívni az esküvői vacsorára?

Figyelt kérdés

65 vendéget hívunk meg, csak vacsora lesz a szertartások után, lagzi nem.

Hallottam, hogy a szolgáltatóknak is kell vacsora.

Kinek rendeljünk vacsorát az alábbiak közül:

- fotós (a kreatív fotózáson, a szertartásokon, a vacsin fotózik)

- videós (csak a szertartásokhoz kértük fel)

- fodrász

- műkörmös

- sminkes

- virágos

- az atya, aki összead minket

- anyakönyvvezető

Ti kiknek rendeltek/rendeltetek e szolgáltatók közül?

2013. szept. 17. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Hát én mint szolgáltató meghívnám még a(z):

Telenor, Vodafone, T-mobile, e-on, UPC....

2013. szept. 17. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
nálunk a fotós és a dj volt meghívva a vacsira...ők ott voltak a lagzi ill a vacsi alatt is ugye...a többieket nem!
2013. szept. 18. 09:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezek közül max az atyát illik meghívni (ha ismeritek személyesen).

A fotós és a videós alapból ott van, így azokat nem kell meghívni, viszont etetni kell őket.

A többit meg teljesen felesleges... Főleg, ha nem is ismered őket... Épp elég őket kifizetni!

2013. szept. 18. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Voltam olyan lagziban, ahol ebből nem csináltak gondot. 40 fős brigád, és még nekünk is alig jutott kaja. A menzán jobb húslevest főznek, alig libegett a tálban pár tésztaféleség, és 4-5 karika répa (egy asztalra egy tál 8 főnek). Majd kihoztak egy tál rizst és 10 kis szelet rántott húst. Szóltam a barátnőm férjének, aki szemben ült velem, és nagyon figyelte az utolsó szeletet, hogy vegye el bátran, majd én megkérdezem a felszolgálót van -e még. "Nincs már sajnos" volt a válasz. Aztán csak ültünk. Magnóból üvöltött valami idétlen zene. Arra tévedt egy újabb felszolgáló, a barátnőm megkérdezte, hogy sütemény nem lesz? "Majd 10-kor". Még csak 7 óra volt. A fiatal pár 8kor lelépett a vőlegény haverjaival és annak meg nem hívott barátaival sörözni. 10-kor éhesen, szomjasan (szomszéd asztalról nyúltam le egy üveg kólát) besokalltunk. A barátnőm felpattant, és közölte, hogy megyünk haza. (50 km-t utaztunk). Mondom neki, még nem adtam át a borítékot a 30 ezerrel. Azt válaszolta: "nem is fogod, az én drága ajándékom is kinn van a kocsiban, és amúgy is kinek adjam, az örömanyának?" Hazafelé megálltunk egy mekiben. Később megtudtuk, hogy a párocska éjfélre tért vissza a menyasszony apukájának hívására (üvöltött a telefonba) begyűjteni a menyecsketáncra a stexet. Mi akkor már otthon kényelmesen a tv előtt a kanapén röhögtünk, hogy ilyen nincs, még egy rossz komédiában sem. :)
2013. szept. 18. 13:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Igazából senkit nem kell "meghívni". Esetleg helyeken a papot szokták, de nem mindenhol.

Amire te gondolsz, az szerintem az, hogy azok a szolgáltatók, akik végig vannak veletek egész éjjel, nyilván kapnak inni és enni. De így "meghívni" hogy műkörmös meg ilyeneket mi a fenének? A zenész, vőfély, hajnalig fotózók stb. sem meghívva vannak, azt a "kényszer" szüli, hogy ha már ott van egész éjjel, akkor nem maradhat kaja nélkül és őt is meg kell etetned.

2013. szept. 19. 03:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
14-es mondjuk ez nem tudom hogy jön ide, de ez nem biztos, hogy a szervezők hibája. Mi is voltunk már ilyen érdekesen sikerült lagzin, igaz legalább a pár nem lépett le, de olyan vastag család szervezte, hogy iszonyat, semmit nem sajnáltak, de a hely minden ellopott iszonyat szarok voltak a pincérek, csak a főasztalnál működtek a dolgok rendesen, nekünk szinte semmit sem hoztak ki, mindenre azt mondták, hogy nincs stb. Holott a család úgy bevásárolt italból is! És nem is kaptak belőle vissza semmit. De mi se ittuk meg, mert nem hozták ki, azt mondták nincs. Arra ügyeltek, hogy a főasztalnál a "fizetősöknek" nagyjából legyen minden, a többieket meg leszarták. És más esküvőjén nyilván nem kezdesz el balhét csinálni, meg nem bszod el azzal a kedvét senkinek, hogy odamégy a főasztalhoz közölni, hogy te Jani ez a hely szar stb.
2013. szept. 19. 04:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Az EOn-t ne hagyd ki, mert olyan hátralékot akaszt a nyakadba, hogy megemlegeted.
2013. szept. 19. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!