Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az Elith...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az Elith Design ékszerüzletről?

Figyelt kérdés

Valaki volt már ott esetleg rendelt is? Megéri odamenni? A gyűrűk élőben is olyanok, mint a netes képeken? Vélemények?

Ez a weboldaluk:

[link]

#Elith Design
2013. szept. 16. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, de kicsit drágának találom :) Nem voltam még az üzletben.
2013. szept. 16. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem szimpatikus. Főképp azért, mert ezek a gyűrűk nem léteznek, számítógéppel csinálta őket valaki. Nagyon ki van találva az oldal, de hiába kattintok oda, hogy 100 000 forint alatt, beadja az összes árkategóriát... persze, ott lehet állítani, csak akkor ezeket a kiírásokat le kellett volna szedni. A gyűrűkészítés címszó alatt pedig nem jön be semmi. Semmit nem tudtam meg magáról az üzletről, akár nem is létezhet.

Meg kellene nézni élőben, hátha tényleg léteznek ilyen gyűrűk ennyiért.

2013. szept. 28. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
További tapasztalat, hogy drágakő címszó alatt csak gyémántot árulnak, a zafír, smaragd, rubin menüpontok mind üresek. Az "ékszereink" címszó is üres, maga a weboldal félig sincs kitöltve.
2013. szept. 28. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Kevés a választék, hiányos a tájékoztatás, kétes a megbízhatóság. Én máshova mennék.
2013. okt. 15. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!