Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok babonásak? Férj jelölt láthatja a menya ruhát vagy nem?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 17:52
1/14 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis látni fogja, úgyhogy tökmindegy. Ez hülyeség szerintem.
2/14 anonim válasza:
Szerintem ne lássa! :)
Az is jó, ha nem bírod ki, hogy ki ne kérd a véleményét, hogy mondjuk együtt mentek próbálni, felpróbálsz vagy 100 ruhát és elmondhatja, hogy melyik miért tetszik, vagy nem, és te majd nélküle döntöd el, hogy melyik lesz rajtad. Feltéve, ha te a "menya" vagy :D
3/14 anonim válasza:
nem babonából, de jobb, ha nem. Kár ellőni azt a pillanatot, amikor meglát benne a nagy napon. (Mi úgy szerveztük, hogy Ő csak a templomban várt, ott látott meg, ahogy apuval bevonultunk, nem kis csoda volt a tekintetében! számomra az volt az egyik legemlékezetesebb, amit a szemében "olvastam").
4/14 anonim válasza:
En sem a babona miatt,hanem a pillanat varazsa miatt nem mutatnam meg.
5/14 anonim válasza:
hát mi anno közösen vettük meg és így volt jó.
szerintem hülyeség az összes babona
6/14 anonim válasza:
had lássa előtte...meg kb 15 másikat,mondja el neki melyik tetszik...de ne tudja égül melyik meleltt döntesz...
meglepi,nem babona...
7/14 anonim válasza:
Szeretném ha nem látná, de inkább úgy mondanám hogy hagyományból és nem babonából.
De ha valamilyen oknál fogva mégis meglátja, akkor sem dőlök a kardomba.
8/14 anonim válasza:
Apám látta anyuét, mert apám egyik nővérének a menyasszonyi ruhája lett átalakítva anyu méretére. Igaz, nem valami jó a házasságuk, de az nem ezen múlt, hanem apám már kezdetben se volt őszinte, csak ez nem derült ki időben.
9/14 anonim válasza:
A mi esküvőnkön nem látja.De ez az ő döntése, meglepit akar...hát legyen:)Amúgy én szerettem volna, ha segít kiválasztani.
10/14 anonim válasza:
Engem látitt a férjem a ruhában és jó volt mert adok a véleményére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!