Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit, kinek és mennyit kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit, kinek és mennyit kell fizetni egy esküvőn?

Figyelt kérdés

Az én családom és a párom családja sem az a nagy pénzeket kereső. Biztosan sokan kérdezték már ezt, én azért vettem a bátorságot, és még egyszer feltenném. :S

Szóval, az lenne a kérdésem, hogy a mai korban már nem számít, hogy ki és mit fizetni, inkább az, hogy mennyit fizet? Mikért kell fizetni, és kb. mennyit? Erre lennék kiváncsi. Egészen kicsi esküvőről lenne szó, tényleg a testvérek és a szülők, max egy-két barát.

Nagyon fontos lenne.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2009. nov. 4. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekünk 21.én lesz az esküvönk,mivel mindkettőnknek ez lesz a második házassága,igy a szük család lesz csak.Az önkormányzatnál ahol megesküdtök,ott kell fizetni a szolgáltatást amit kértek.pl mi tegnap voltunk bent,kértünk orgonazenét,pezsgős koccintást,és anyakönyvi boritót,illetve a terem diszités van benne,ez volt 4800ft.Ezen felül nálunk anyúék lesz egy vacsora,itt a két anyuka süt főz majd,meg persze mi is segitünk,igy olcsóbban kijön mintha étteremben tartanánk.
2009. nov. 4. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
van ahol magáért az esküvőért...de a legtöbb kis faluba még azért se.
2009. nov. 4. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

semmit nem kell fizetni.

ha hozzájárulnak jó, ha nem akkor sincs gond.

2009. nov. 4. 11:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez azért megnyugdtatott egy kicsit.

Köszönöm a válaszokat.

2009. nov. 4. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd ez szerintem helyileg és önkormányzatonként is váltzik. Nekünk pl. csak polgári volt, igaz a pezsgő, terembérlés ill. a párna (ami kb. 3000,-) ill. verset is kértünt 3 éve kb. 25.000,- volt. Jelenleg szerintem nem sokat változott. Mivel nem akartok nagyobb felhajtást, szerintem nem lesz vészes. Igaz nekünk utána lakodalom volt, de ott szerencsénk volt, akkor volt úgy hogy 5500,- volt egy fő, abban benne volt egy aperitiv, a vacsora, ill. hogy egész este korlátlan volt a sör, bor és az üdítő. Mindegy hogy üveges -volt e. Nálunk a szülők fizették, fele-fele volt minden. Amit mi álltunk az esküvő, ill. a fotós és a menyasszonyi ruha meg az öltöny. De a lakodalmat nem. Költség nektek is lesz, de nem lesz olyan vészes. Az éttermet jól nézzétek meg többször is mindig van olyan ahol sokkal jobb áron kínálják. Nekünk megérte, még ma is emlegetik hogy olyan finom újházi tyúkhúslevest régen ettek.
2009. nov. 4. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!