Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem étteremben tartjuk a lagzit akkor szerintetek mennyibe fog kerülni? Egy ismerősünk fog főzni.
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 12:45
11/17 anonim válasza:
Én is pont azt akartam írni, hogy jó, hogy nem a tornateremben tartjátok... Egyszer van lagzink az életben, ha már úgy döntünk, hogy tartunk és meghívjuk a vendégeinket, akkor illene normális helyen megvendégelni őket, nem iskolamenzán...
Én egyszer egy oviban voltam lagziban, na hát mit mondjak, azóta is emlegeti a rokonság, hogy hogy lehetett ott tartani, milyen szar volt...
12/17 anonim válasza:
70 emberre megfőzni, gondolom többféle ételt - ezt nem várhatjátok el ingyen. Ráadásul gondolom nem egy ember fogja megfőzni.
Olcsóbb lesz, de azért fizessétek meg rendesen őket.
13/17 A kérdező kommentje:
Ketten fognak főzni.
2013. szept. 13. 14:01
14/17 anonim válasza:
Komoly, hogy valaki lepontoz másokat azért, mert szerintük nem egy iskola étterme a legjobb hely egy lakodalomra? Nem mintha számítana, de nem értem a világot néha.
15/17 anonim válasza:
Hármas válaszoló pl. komolyan gondolta, hogy beállítaná após-anyóst mosogatni, 70 emberre legalább 200 tányért, evőeszközt, poharat??? Ez nem kicsit pofátlanság.
16/17 anonim válasza:
Ha odafigyeltél volna, akkor látod, hogy a hármas válaszánál még nem volt megmondva, hogy 70 fő.
17/17 anonim válasza:
Kedves 15-ös, itt hármas. Se gyerekem, se testvérem nincs, aki házasodna, de ha lenne, és szűkkörű lagzi lenne (bocs, számomra az a normális, nem az, hogy boldog-boldogtalant elhívok), akkor be kell valljam, hogy szívesen segítenék az elő- és utókészületekben, ha kell. :) 70 ember az valóban sok hozzá, de ezért írtam, hogy ez csak kis létszám esetén kivitelezhető, és mint az előző hozzászóló finoman rávilágított arra, hogy egy háromsoros szöveget, valamint az üzenetek történetiségét nem sikerült értelmezned, a létszámot a kérdező jeles eseményéhez akkor még nem tudtam...(igen, én is félreolvasok néha dolgokat, és írok hülyeséget, de attól még jól esik megjegyzéseket tenni :P ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!