Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám miért ne engedi, hogy fekete hímzés legyen a menyasszonnyi ruhámon?
erre a ruhára gondoltam, de anyukám határozottan kijelentette hogy nem lehet fekete hímzés a ruhán, mikor megkérdeztem, hogy miért annyit mondott "mert azt mondtam"..
Szerintetek miért nem engedi?
Gondolom mert az édesanyád konzervatív, számára ez a gyász színe. De ettől még a ruhádról te döntesz, nem tudom miért ilyen fontos, hogy neki tetsszen, nem ő házasodik benne szerintem.
A ruha egyébként tényleg nagyon gyenge minőségű és kialakítású, tipikus sufnis faluvégi szalonos munka. Ennél százezerszer gyönyörűbb fekete-fehér ruhák vannak a világon.
Kicsit szemfedősnek hat ez a hímzés.
De ne haragudj, nem hiszem el, hogy "anyukám nem engedi" hozzáállással valóban házasságra készülsz. Kamu.
Ha érdekel, hogy mit enged vagy nem enged anyukád, akkor még nem kéne férjhezmenni.
AMúgy, szerintem se szép ez a ruha.
Elképzelhetetlen, hogy olyan jó viszonyban van az anyukájával, hogy ad a véleményére?
Valószínű, hogy valamilyen rossz emléke lehet a fekete színnel kapcsolatban és lehet, hogy nem babonás, de akkor sem szeretné kimondani a dolgot. Gondold át még egyszer és gondolj arra is, hogy nem csak a Te esküvőd, hanem egy anyának a lányának az esküvője. Biztosan zavarja a fekete szín. És abba is gondolj bele, hogy annyira fontos a fekete szín, hogy nem gondolsz az anyukádra?
fekete nélkül is biztosan találsz majd megfelelő ruhát. Az esküvő után olyanba jársz, amilyenbe csak akarsz. Én tekintettel lennék anyu kérésére is.
Nem azt mondom, hogy ne válaszd a fekete fehéret, csak gondold át még egyszer. Tényleg csak ez az egyetlen választás? Nincs olyan, amiben nincs fekete, és tettszene neked is, meg anyudnak is? Szerintem nem nem engedi, csak rossz emlékei lehetnek.
"Elképzelhetetlen, hogy olyan jó viszonyban van az anyukájával, hogy ad a véleményére?"
Nem, ez abszolút nem elképzelhetetlen - az viszont igen, hogy egy felnőtt, önálló, házasodni készülő nőnek kijelenti az édesanyja, hogy erről a ruháról szó sem lehet. A kettő között oltári nagy különbség van ám.
Ha olyan jó viszonyban vannak, akkor az anyukája miért kezeli 3 évesként? Nekem kicsit ridegebb a viszonyom az anyukámmal, sok konfliktusunk volt régen, az elején ő is fel volt háborodva a ruhámon, pedig semmi durva nem volt benne (aki szeretné, képet mutatok róla)utána meg mindenkinek azt mondta, hogy csodaszép, egyedi, igazán hozzám passzoló ruhát sikerült választani :) Szóval szerintem hagyni kell, hogy megeméssze a dolgokat :)
A 2 hete házasodott fekete-fehér ruhás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!