Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám miért ne engedi, hogy fekete hímzés legyen a menyasszonnyi ruhámon?
erre a ruhára gondoltam, de anyukám határozottan kijelentette hogy nem lehet fekete hímzés a ruhán, mikor megkérdeztem, hogy miért annyit mondott "mert azt mondtam"..
Szerintetek miért nem engedi?
Szerintem nagyon szép a ruha.
És mióta kell ehhez anyukád beleegyezése??
Miért kell lepontozni?egyébként lehet hogy anyukádvak jobb az ízlése mert ez a himzés tényleg fura,vagy ha így jobban tetszik ízléstelen
nézz körül van nem ízléstelen is
Voltam egy esküvőn, ahol a menyasszony hasonló ruhában volt.
Az egyik (fiatal férfi) megjegyezte, hogy azért van fekete a ruhán, mert a lány gyászolja a lányságát. Gondol arra, hogy a házasságnak válás lesz a vége.
Ne hallgass a hetes válaszolóra! milyen család az, ahol valaki az anyja képébe röhög.
Egyszerűen beszéld meg anyukáddal, hogy ez a te esküvőd, és Te akarod eldönteni, hogy miben esküszöl.
Egyébként a fekete és a fehér együtt a gyász színe.
Félreértitek, nem az engedélye kell.. Hanem mindent megtudtam, és megtudok vele beszélni. Rajtam még nem látta a ruhát csak így képem, nővéremnek is tetszett, együtt választottuk. De anyunak mikor megmutattam képen azóta hallani se akar erről a ruháról, és nem mondja miért nem.. pedig eddig mindig elmondta a véleményét, ezért gondoltam, hátha valaki tud tippet adni miért ilyen..
Amúgy 26 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!