Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Anyukám miért ne engedi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám miért ne engedi, hogy fekete hímzés legyen a menyasszonnyi ruhámon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

erre a ruhára gondoltam, de anyukám határozottan kijelentette hogy nem lehet fekete hímzés a ruhán, mikor megkérdeztem, hogy miért annyit mondott "mert azt mondtam"..

Szerintetek miért nem engedi?

2013. szept. 8. 20:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nagyon szép a ruha.

És mióta kell ehhez anyukád beleegyezése??

2013. szept. 8. 21:21
 12/29 anonim ***** válasza:
39%
Ezzel a ruhával nem az a legnagyobb baj, hogy a hímzés fekete. Hanem az, hogy ez kalocsai utánzatú hímzés, az pedig tarka, és nem fekete.
2013. szept. 8. 21:29
 13/29 anonim ***** válasza:
35%
Hát ez nagyon ronda, ne haragudj! Max a saját anyagából tennék rá hímzést. Anyukád érzi, hogy ez mennyire ronda.
2013. szept. 8. 21:29
 14/29 anonim ***** válasza:
45%

Miért kell lepontozni?egyébként lehet hogy anyukádvak jobb az ízlése mert ez a himzés tényleg fura,vagy ha így jobban tetszik ízléstelen

nézz körül van nem ízléstelen is

[link]

2013. szept. 8. 21:33
 15/29 anonim ***** válasza:
97%
Igazából nekem is a hagyományos hófehér tetszik inkább, ezek a színes és/vagy hímzett cicomás ruhák akármilyen szépek, maximum báliruhának venném fel. De ez nem az én esküvőm, és nem is anyukádé, nem hiszem, hogy ehhez az ő engedélye kellene. Persze más eset, ha ő fizeti az esküvőt.
2013. szept. 8. 21:34
 16/29 anonim ***** válasza:
8%

Voltam egy esküvőn, ahol a menyasszony hasonló ruhában volt.

Az egyik (fiatal férfi) megjegyezte, hogy azért van fekete a ruhán, mert a lány gyászolja a lányságát. Gondol arra, hogy a házasságnak válás lesz a vége.

2013. szept. 8. 21:37
 17/29 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem anyud fizeti akkor semmi köze hozzá. Nekem pedig nagyon tetszik a ruha :D
2013. szept. 8. 21:38
 18/29 anonim ***** válasza:
96%
Hát hány éves vagy,hogy az anyukád engedélye kell az esküvői ruhádhoz???
2013. szept. 8. 21:41
 19/29 anonim ***** válasza:
23%

Ne hallgass a hetes válaszolóra! milyen család az, ahol valaki az anyja képébe röhög.

Egyszerűen beszéld meg anyukáddal, hogy ez a te esküvőd, és Te akarod eldönteni, hogy miben esküszöl.

Egyébként a fekete és a fehér együtt a gyász színe.

2013. szept. 8. 21:49
 20/29 A kérdező kommentje:

Félreértitek, nem az engedélye kell.. Hanem mindent megtudtam, és megtudok vele beszélni. Rajtam még nem látta a ruhát csak így képem, nővéremnek is tetszett, együtt választottuk. De anyunak mikor megmutattam képen azóta hallani se akar erről a ruháról, és nem mondja miért nem.. pedig eddig mindig elmondta a véleményét, ezért gondoltam, hátha valaki tud tippet adni miért ilyen..

Amúgy 26 éves vagyok.

2013. szept. 8. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!