Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőmre vettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőmre vettem egy magassarkút. Hordjam előtte hogy tágítsam?

Figyelt kérdés
Anyukám és a párom is azt mondja hogy hordanom kéne az esküvő előtt hogy hozzá szokjon a lábam, és a lábamra formáljam úgy mond.. Itthon is hordjam és mászkáljak az utcán is benne. Szerintem nincs értelme, egy magassarkú sosem lesz kényelmes, akármennyit lehet a lábamon. Ti hordtátok/hordanátok esküvő előtt a cipőtöket?
2013. szept. 8. 11:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A jó magassarkú nem kényelmetlen. Ha műbőr akkor tök mindegy milyen vizes zoknit húzol bele, semmit sem ér. Ha bőr, akkor meg nem tesz jót neki.

De tényleg hordhatnád, mert ha kényelmetlen, akkor legalább kiderül. Elég kellemetlen, ha déltől (vagy még korábbtól) éjfélig abban kéne lenned és egy óra múlva már csak sántikálsz.

2013. szept. 8. 23:21
 22/23 anonim ***** válasza:
33%

"Utolsó, értsd már meg. A terhelésről van szó. "

Te meg azt értsd meg, hogy a jó cipőt ennek figyelembe vételével tervezik. Úgy oszlik el a súlyod, hogy nem fogod a falat kaparni akkor sem, ha nem mindennap hordod. Milliméterek számítanak ennél, hiába divatos, meg viszonylag drága valami, ha szarul van tervezve.

2013. szept. 8. 23:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Figyelj, én hordanám napi rendszerességgel az esküvőig (utcán nem)és kétlem, hogy addig nem szoknád meg kérdező!

Nem tudom hány napod van az esküvőig, de valamennyire hozzálehet szoktani a lábat az "új" dologhoz.

2013. szept. 9. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!