Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőmre vettem egy magassarkút. Hordjam előtte hogy tágítsam?
A jó magassarkú nem kényelmetlen. Ha műbőr akkor tök mindegy milyen vizes zoknit húzol bele, semmit sem ér. Ha bőr, akkor meg nem tesz jót neki.
De tényleg hordhatnád, mert ha kényelmetlen, akkor legalább kiderül. Elég kellemetlen, ha déltől (vagy még korábbtól) éjfélig abban kéne lenned és egy óra múlva már csak sántikálsz.
"Utolsó, értsd már meg. A terhelésről van szó. "
Te meg azt értsd meg, hogy a jó cipőt ennek figyelembe vételével tervezik. Úgy oszlik el a súlyod, hogy nem fogod a falat kaparni akkor sem, ha nem mindennap hordod. Milliméterek számítanak ennél, hiába divatos, meg viszonylag drága valami, ha szarul van tervezve.
Figyelj, én hordanám napi rendszerességgel az esküvőig (utcán nem)és kétlem, hogy addig nem szoknád meg kérdező!
Nem tudom hány napod van az esküvőig, de valamennyire hozzálehet szoktani a lábat az "új" dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!