Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőmre vettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőmre vettem egy magassarkút. Hordjam előtte hogy tágítsam?

Figyelt kérdés
Anyukám és a párom is azt mondja hogy hordanom kéne az esküvő előtt hogy hozzá szokjon a lábam, és a lábamra formáljam úgy mond.. Itthon is hordjam és mászkáljak az utcán is benne. Szerintem nincs értelme, egy magassarkú sosem lesz kényelmes, akármennyit lehet a lábamon. Ti hordtátok/hordanátok esküvő előtt a cipőtöket?
2013. szept. 8. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Szoktál magassarkút hordani? Bírod pár órán át? Csak mert én sose hordok, és nem bírja a lábam csak 10 percig (3-szor műtötték, de amúgy is feltör)

Én ilyet veszek majd:

[link]

Akinek nem fog tetszeni az esküvőn egyrészt nyaljon be, másrészt nem érdekel.

Ha bírod, akkor is járasd be legalább otthon (utcán ne, megsérülhet), de ha nem bírod, vagy nem szoktál hordani, vagy nem bírsz benne legalább 4-6 órát állni, akkor próbálj alterntívát keresni.

2013. szept. 8. 13:19
 12/23 anonim ***** válasza:
31%
"egy magassarkú sosem lesz kényelmes, akármennyit lehet a lábamon" - erre csak annyit, hogy nem volt még kényelmetlen magassarkúm. A 13-14 centis sarkú cipőkben is legyaloglok kilométereket (munkahelyemre néha BKV-zok, ilyenkor kénytelen vagyok sokat sétálni is). Aki nem tud normális cipőt venni, az szenvedjen a tágítással, bár valószínűleg az esküvőd alaphangulatát már így is meg fogja adni, hogy dek**vakényelmetlen ez a cipő.
2013. szept. 8. 15:53
 13/23 A kérdező kommentje:

Jólvan utolsó, akkor neked szerencséd van. Tudod.. nem vagyunk egyformák. A te lábad bírja, az enyém nem.

Egyébként nem egész nap lesz a lábamon, és nem klasszikus esküvői cipő. Csak polgári szertartás lesz, utána pedig 2-3 órás vacsi, de ott valószínűleg át is veszem. Bár ma volt rajtam 1 órát, és marhára nyomott, úgy hogy nem jósolok neki nagy jövőt. Azért még hordom természetesen, biztos jobb lesz.

2013. szept. 8. 16:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj de ez hülyeség, hogy nem tud normális magassarkút venni. Nyilván, aki megszokta a magassarkút annak kényelmes. Nekem például van egy hiper-szuper magassarkúm, ami tartja a lábamat és még mezítláb sem töri fel, de mivel csak ünnepnapokon hordok magassarkút, ezért fáj benne a lábam, ugyanis máshol van terhelve, mint ahol megszoktam.

A menyasszonynak: a kérdésből azt veszem ki, hogy te sem vagy nagy magassarkú viselő, így azt javaslom (az előbbiek tanácsain túl persze), hogy vegyél egy másik hasonlóan magas cipőt, és hordd azt nap mint nap, így hozzászokik a lábad ehhez a terheléshez. Ha nem akarod ezt csinálni (én nem tenném) akkor legyen egy szintén csinos váltócipőd, hogy amikor már kényelmetlen, kicserélhesd.

2013. szept. 8. 16:15
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
Az egy dolog, hogy nincs hozzászokva a láb, és maga a láb, a csontozat fáj. De egy olyan cipőt miért vesz meg valaki, ami nyom itt, nyom ott, bevág, feltör, stb.? Nem mondtam, hogy az én lábam sosem fárad el, DE olyan fájdalmaim még sosem voltak, amit a cipő okozott azzal, hogy rossz volt a kialakítása. Itt a különbség.
2013. szept. 8. 17:26
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsó: hol írtam olyat hogy nyom a cipő vagy feltöri a lábam?! Egyébként te tudod előre, ha egy cipő feltöri majd a lábad? Áruld már el hogy csinálod.. :)

Ma felvettem utcára, igazából az volt a baj vele hogy nekem magas. Egyéb gond nincs. A szertartás alatt rajtam lesz, aztán leveszem. Egyébként gyakran hordok magassarkút. De ennyire magasat nem.

2013. szept. 8. 18:49
 17/23 anonim ***** válasza:
34%
Igen, tudom előre. Már felvéterkor érzem, hogy melyik az a része, ami nyomna. A pánt nyomhatja a lábfej bármelyik pontját, de van cipő, ami a lábujjaim tetején sérti fel a bőrt a rossz kialakítás miatt. Van rosszul kiképzett sarok, amit akármeddig hord az ember, nem lehet betörni. Ezt általában már ránézésre tudom, de a próba meg szokott erősíteni.
2013. szept. 8. 19:30
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó, értsd már meg. A terhelésről van szó. Én aki 22 évig csak ünnepekkor vettem fel magassarkút, ahhoz vagyok szokva (mármint a lábam) hogy a teljes talpamra nehezedik az összes súly. Egy magassarkúnál ugyanez a lábfejre nehezedik. Akármilyen magassarkút hordok, 10 perc múlva sírva tudnám kaparni a falat. Nem azért, mert bevág valahol, hanem mert az a terhelés annyira fáj.
2013. szept. 8. 20:15
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
16: a 13-asban te magad írod, hogy nyom a cipő. Most akkor mi a probléma vele tulajdonképpen? Hol fáj? Ha a talpad csontjai fájnak elöl, azon a zselés párnácska segíthet.
2013. szept. 8. 22:48
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

Hát nekem nem sokat segít speciel. Mondjuk az én lábam speciális, a legkényelmesebb (de új) és márkás, vagy noname cipő (akár sport, akár balett) feltöri, és valahol tuti nyomja. Na magassarkúnál, még a kis talppárnám is fáj.

Nem tudom milyen a kérdező lába, de ha hasonlóan rossz, akkor nem fogja bírni magassarkúban. Szerencsére leveti.

2013. szept. 8. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!